FOTO: Država prodaje 33 stana na atraktivnim lokacijama u Zagrebu, poznate i minimalne cijene

Autor: Marija Brnić , 12. veljača 2018. u 10:58
FOTO: PD

Adrese i opisi stanova, te fotografije objavljene su na stranicama Ministarstva državne imovine.

Ministarstvo državne imovine na prodaju nudi 33 stana u središtu Zagreba. Mahom je riječ o vrlo atraktivnim lokacijama u srcu grada, no i nekretninama koje su, kako se navodi i u opisu stanova, trošnim i vrlo loše održavanim prostorima s vlagom, nerijetko i bez sanitarnog čvora i grijanja. Ponude će se prikupljati do 23. ožujka, a sve nekretnine bit će otvorene za razgledavanje od 6. do 16. ožujka. Adrese i opisi stanova, te fotografije objavljene su na stranicama Ministarstva državne imovine.

Najvrjedniji u ponudi stan je u Dežmanovoj, čijih se 102 četvorna metra nudi za minimalno 1,27 milijuna kuna, te stan u Vlaškoj 126 od 93 kvadrata za koje se traži 1,10 milijuna kuna, te u Mihanovićevoj 16, za koji je istaknuta početna cijena od 1,06 milijuna kuna. Najmanji su stanovi u ulici Fra Filipa Grabovca 6, njih tri veličine 16 četvornih metara, a nude se po cijeni od 70-ak tisuća kuna. U ponudi su još stanovi u Ilici, Maksimirskoj, Novoj Vesi, Gundulićevoj, Kušlanovoj, Livadićevoj, Mihanovićevoj, Petrinjskoj, Petrovoj, Tuškanovoj, Babonićevoj, Demetrovoj, Heinzelovoj, Dežmanovoj,…

Komentari (1)
Pogledajte sve

Svi ti stanovi su oteti za vrijeme Juge, cijene nisu realne i ide se za destimulacijom drz nekr da bi se podovalo gradj lobiju, osim toga radi se des tisuca objekata te zemljista po cijeloj Cro kojima sad mesetari Goran Maric, sve ovo je samo maska dok najbolje cuvaju za sebe i rodjake i rodice, slicno kao i gradski stanovi. A da se razumijemo naputak EU od kad smo usli je davanje tih nekretnina u povoljniji otkup da se rastereti te zaradi drzava i gradovi.

New Report

Close