Facebook stranica 'Neretvanske mandarine na vaš kućni prag po 3 kn' u jedan dan privukla 100 tona narudžbi

Foto: Ivo Čagalj / Pixsell Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

Nakon prosvjeda neretvanskih proizvođača mandarina da nemaju kome prodati mandarine, osnovana je tzv. "mandarinska inicijativa".

Nakon prosvjeda neretvanskih proizvođača mandarina da nemaju kome prodati mandarine, osnovana je tzv. "mandarinska inicijativa" iza koje stoji Hrvoje Kolman, vlasnik i osnivač portala Finoteka.hr.

Finoteka.hr centralno je mjesto tržišta domaće hrane, a u samo prvih sat vremena kada je neretvanski proizvođač mandarina Miro Markota na portalu obznanio svoju ponudu, dobio je pet poziva zainteresiranih za mandarine po jedinstvenoj cijeni od tri kune za kilogram plus troškovi dostave.

Kako piše Lokal.hr, zbog evidentne potrage za jeftinim mandarinama, uskoro je pokrenuta i Facebook stranica "Neretvanske mandarine na Vaš kućni prag po 3 kn izravno od proizvođača" koja je u samo pet dana skupila 63.000 lajkova, a već prvoga dana naručeno je čak 100 tona mandarina.

 

 

"Mandarinska inicijativa" trenutno se suočava s dva velika problema. Jedan je preskupa dostava koja će se pokušati riješiti pregovorima s jednom distribucijskom tvrtkom, a drugi problem je nedostatak ambalaže koji proizlazi zbog neočekivano velikih narudžbi.

>>Pročitajte cijeli članak na portalu Lokal.hr

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve