Data room postao najaktivniji dio škvera

Jedva ima novca za minimalne aktivnosti u škveru/D. M./PIXSELL Jedva ima novca za minimalne aktivnosti u škveru/D. M./PIXSELL

Radnici odustali od štrajka, formalni uvjeti stečaja nastupaju za petnaestak dana.

Uljanikovi radnici u Puli satima su raspravljali i na kraju ipak odlučili da nema smisla opet stupiti u štrajk.

Procjenjuju da ne bi postigli ispunjenje zahtjeva - nastavak rada u brodogradilištu i isplatu razlika za prethodne tri plaće koje su im bile isplaćene iz državne agencije za osiguranje radničkih tražbina.

Pravo na minimalac više nemaju, a gotovo je sigurno da za desetak dana na njihove račune neće sjesti plaća za prosinac.

Računi tvrtki pulskog škvera mjesecima su u blokadi, točnije Uljanik Brodogradilišta od 24. rujna i za 15-ak dana formalno će se ispuniti uvjete za pokretanje stečajnog postupka, dok je račun Uljanik d.d.-a u blokadi od 30. listopada i tvrtka jedva iznalazi novac i za minimalne aktivnosti u brodogradilištu. 

Trenutno je najaktivniji unutar kruga brodogradilišta data room, za koji je Uprava jučer službeno izvijestila da povećava za dodatnih dva sata raspoloživost podataka zainteresiranim ulagačima za dubinsko snimanje.

Vrata su, u nastojanju da se maksimalno iskoristi vrijeme u predviđenom roku, otvorena dnevno deset sati, očigledno kako se ne bi prolongirao rok dubinskog snimanja, a time i prikupljanje ponuda za strateško partnerstvo u daljnjih tjedan dana.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!