Bruna Esih i Željko Glasnović odbili su Plenkovića, evo i zašto

Autor: Poslovni.hr , 03. svibanj 2017. u 09:21
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Bruna Esih, nezavisna saborska zastupnica izabrana s liste HDZ-a, te Željko Glasnović, nezavisni zastupnik s liste za dijasporu, odbili su nakon pregovora s premijerom Andrejom Plenkovićem dati mu potporu u okupljanju saborske većine.

"Smatram da je prikupljanje ovih potpisa bilo svojevrsna farsa kako bi se zapravo među određenim zastupnicima koji uskrate svoj potpis mogli naći krivci za cjelokupnu nastalu situaciju", kazala je Bruna Esih.

Nakon sastanka s premijerom Andrejem Plenkovićem Bruna Esih i Željko Glasnović kazali su kako je premijer odbio udovoljiti njihovom zahtjevu da u novoj, presloženoj Vladi ne budu ministri iz redova HNS-a, SDSS-a i IDS-a.

No, istaknula je i sljedeće:

"Mi, jasno, nismo mogli dati svoj potpis, međutim, ja bih također naglasila da je nekoliko puta bilo rečeno kako se zapravo priželjkuju novi izbori, stoga smatram da je prikupljanje ovih potpisa bilo svojevrsnom farsom kako bi se zapravo među određenim zastupnicima koji uskrate svoj potpis mogli naći krivci za cjelokupnu nastalu situaciju, a ja mislim da svi znamo tko je za tu situaciju odgovoran.", piše Dnevnik.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close