Bisnode i švedska nacionalna zaklada potpisali sporazum o suradnji

Autor: Objava za medije , 24. travanj 2014. u 12:49
Thinkstock

Švedska nacionalna zaklada Brain Foundation prikuplja sredstva za istraživanja vezana uz razvoj i bolesti neurološkog sustava, a jedina je koja podupire istraživanja koja obuhvaćaju cijelo područje mozga.

Bisnode AB i švedska nacionalna zaklada Brain Foundation potpisali su prošli tjedan Sporazum o suradnji na istraživačkom projektu zaklade Brain foundation u čijem je fokusu istraživanje dijela mozga odgovornog za donošenje odluka. Zaklada će, zahvaljujući potpori i suradnji sa tvrtkom Bisnode biti u mogućnosti provoditi daljnja detaljnija istraživanja neurološkog sustava te doći novih spoznaja o procesima koji se događaju u mozgu za vrijeme donošenja odluka.

Osigurati pomoć u donošenju mudrih poslovnih odluka osnovni je Bisnodeov cilj, a za donošenje odluka zadužen je neurološki sustav. Uključivanjem u zajednički projekt sa Zakladom, Bisnode želi poduprijeti neurološka istraživanja procesa donošenja odluka, izjavio je Bjorn-Erik Karlsson, manager Nordijske regije u Bisnodeu ističući kako ovakav način suradnje „Povećava svjesnost o važnosti očuvanja moždanih stanica u formi, kako bismo i dalje mogli donositit mudre i promišljene odluke.“

Zaklada će, zahvaljujući potpori i suradnji sa tvrtkom Bisnode, biti u mogućnosti provoditi detaljnija istraživanja neurološkog sustava te doći novih spoznaja o procesima koji se događaju u mozgu za vrijeme donošenja odluka. – istaknula je glavna tajnica zaklade Brain Foundation, Gunilla Steinwall.

Švedska nacionalna zaklada Brain Foundation prikuplja sredstva za istraživanja vezana uz razvoj i bolesti neurološkog sustava, a jedina je koja podupire istraživanja koja obuhvaćaju cijelo područje mozga.

Tvrtka Bisnode Hrvatska, vodeći je ponuđač poslovnih informacija u Hrvatskoj te je dio međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg europskog ponuđača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu. Bisnode AB je na europskom tržištu informacija prisutan već od 1989. godine i okuplja više od 3100 stručnjaka iz 18 europskih država.

Komentirajte prvi

New Report

Close