Bernardić poručuje: Ne odustajem od borbe u Zagrebu

Autor: Poslovni.hr , 11. prosinac 2012. u 13:04
Davor Bernardić (Patrik Maček/PIXSELL)

Iako je rekao da na hipotetska pitanja ne odgovara, jasno je da Bernardić ne misli popustiti i da neće odustati od kandidature za zagrebačkoga gradonačelnika .

Iako ga njegovi stranački kolege, neki očito i iz samog vrha SDP-a, već danima preko medija smjenjuju s mjesta SDP-ova kandidata za gradonačelnika Zagreba, izgleda da mladi šef zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić ne misli podleći pritiscima i odustati od gradonačelničke utrke, piše Večernji list.

"Ne odustajem od borbe za mjesto gradonačelnika Zagreba. Anonimni izvori ne predstavljaju službeni stav SDP-a. Imam stopostotnu podršku Gradskog odbora zagrebačke organizacije SDP-a. Stoga pozivam na jedinstvo stranke koja vodi zemlju u ovom teškom ekonomskom trenutku",  rekao je Davor Bernardić za Večernji list.

Iako je rekao da na hipotetska pitanja ne odgovara, jasno je da Bernardić ne misli popustiti i da neće odustati od kandidature za zagrebačkoga gradonačelnika čak i ako ga na to bude prisiljavao predsjednik stranke Zoran Milanović, navodi Večernji. Kako Davor Bernardić i pod velikim pritiskom ostaje pri svom, vodstvo stranke predvođeno Zoranom Milanovićem može ga zamijeniti nekim drugim, podobnijim kandidatom samo uz 'stranačko nasilje'.

"Ne vjerujem u takav scenarij, nismo mi HDZ. U SDP-u nema Milijana Brkića. Uostalom, upravo je Zoran Milanović demokratizirao stranku"; komentirao je Bernardić.

Članak u cijelosti možete pročitati ovdje

Komentirajte prvi

New Report

Close