Bandiću vraćene gradonačelničke ovlasti

Autor: Poslovni.hr , 13. travanj 2015. u 11:42
Foto: Davor Višnjić / Pixsell

Ovo rješenje uslijedilo je nakon odluke Ustavnog suda kojom je Bandić pušten na slobodu.

Izvanraspravno vijeće djelomično je prihvatilo žalbu okr. Milana Bandića na rješenje suca istrage kojim je odbio prijedlog obrane da mu se ukinu izrečene mjere opreza.

Tako i dalje egzistira mjera zabrane uspostavljanja ili održavanja veze sa svjedocima koji još nisu ispitani u istrazi dok je istovremeno ukinuta zabrana obavljanja profesionalne djelatnosti gradonačelnika Grada Zagreba. Pritom ostaje na snazi jamstvo u iznosu od 15.000.000,00 kuna kao garancija da isti neće ometati istragu koja se vodi protiv njega.

Ovo rješenje uslijedilo je nakon odluke Ustavnog suda kojom je Bandić pušten na slobodu te je cjelokupni postupak vraćen u stadij u kojem je vijeće moralo ponovo razmatrati izrečene mjere opreza.

Komentari (5)
Pogledajte sve

Bandić će ovdje proći lakše nego na grudanju

Građani možda nisu pametni, ali imaju problem sa kognitivnim sposobnostima! Vratite nam Banderasa koji izgrava djeda Božićnjaka sa našim novcima! [emo_plazi]

Živio nam gospodin Bandić !!!


svi smo mi idioti sa idiotskim pravosuđem.

to možeš tvrditi samo za sebe!
mi ostali sretni smo da nam nije cijelo pravosuđe partijsko nego da još uvijek imamo nezavisan Ustavni sud koji se brine o poštivnaju ustava i zakona!
sramotno je da su bandića mjesecima držali u pritvoru bez da su započeli suđenje! ne znam je li kriv ili nevin, ali po ustavu svakoga se smatra nevinim dok mu sud pravomoćnom presudom ne utvrdi drukčije i svatko ima pravo na pošteno suđenje u razumnom roku! ničega od toga nije bilo kod bandića pa velika većina građana ima dojam političkog (tj.partijskog) obračuna s bandićem, a ne djelovanja pravne države!

New Report

Close