Antonio Alvarez III odletio iz Zagreba: Ako ga osobno pozovu, spreman je vratiti se

Autor: Poslovni.hr , 11. travanj 2017. u 09:20
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Njegov je tim, koji je predstavio na samom početku, kad je stigao u Hrvatsku, ostao u Zagrebu i stavio se na raspolaganje Anti Ramljaku.

Vladin povjerenik za Agrokor, Ante Ramljak, u utorak ujutro oko osam sati stigao je u Agrokorov toranj na svoj prvi radni dan.

Novinarima nije otkrio nikakve nove informacije, rekao je da će se kasnije obratiti javnosti s novostima i dodao da ga očekuje težak i naporan dan, javlja reporter N1 televizije.

Prema neslužbenim informacijama, planira uputiti pozive prema nekoliko renomiranih međunarodnih konzultantskih kuća koje se bave restrukturiranjem, da se uključe u natječaj s prijedlozima restrukturiranja Agrokora.

Neslužbeno se doznaje da je Antonio Alvarez III sinoć otišao iz Zagreba i nema namjeru sudjelovati u tom tenderu. Ipak, ukoliko ga se osobno pozove, navodno je spreman vratiti se.

Njegov je tim, koji je predstavio na samom početku, kad je stigao u Hrvatsku, ostao u Zagrebu i stavio se na raspolaganje Anti Ramljaku. Pitanje je hoće li ih on angažirati ili će i oni napustiti Zagreb.

Komentari (5)
Pogledajte sve

izabran od rusa, taj je bio dobro dosao kao prist na guzicu

Još jedan koji je pobjegao iz Hrvatske glavom bez obzira!

Žašto bi se zdrava poduzeća iz koncerna Agrokor prodavala kao stečajna masa? To nikome nije u interesu. Niti bankama, niti vlasnicima bondova, niti dobavljačima. Konsolidiranjem kompanije mogu spasiti i do 70% svojih potraživanja a stečajem sigurno puno, puno manje.

Romel, 11.04.2017. u 10:53
nije bolesnika na vrijeme prepustio doktorima,već ga je sam pokušao održavati na životu ,sve dok bolesnik nije preminuo

Što je najgore od svega još ima pacijenata koje čeka ista sudbina.

New Report

Close