Antonio Alvarez III odletio iz Zagreba: Ako ga osobno pozovu, spreman je vratiti se

Foto: Igor Soban/PIXSELL Foto: Igor Soban/PIXSELL

Njegov je tim, koji je predstavio na samom početku, kad je stigao u Hrvatsku, ostao u Zagrebu i stavio se na raspolaganje Anti Ramljaku.

Vladin povjerenik za Agrokor, Ante Ramljak, u utorak ujutro oko osam sati stigao je u Agrokorov toranj na svoj prvi radni dan.

Novinarima nije otkrio nikakve nove informacije, rekao je da će se kasnije obratiti javnosti s novostima i dodao da ga očekuje težak i naporan dan, javlja reporter N1 televizije.

Prema neslužbenim informacijama, planira uputiti pozive prema nekoliko renomiranih međunarodnih konzultantskih kuća koje se bave restrukturiranjem, da se uključe u natječaj s prijedlozima restrukturiranja Agrokora.

Neslužbeno se doznaje da je Antonio Alvarez III sinoć otišao iz Zagreba i nema namjeru sudjelovati u tom tenderu. Ipak, ukoliko ga se osobno pozove, navodno je spreman vratiti se.

Njegov je tim, koji je predstavio na samom početku, kad je stigao u Hrvatsku, ostao u Zagrebu i stavio se na raspolaganje Anti Ramljaku. Pitanje je hoće li ih on angažirati ili će i oni napustiti Zagreb.

Komentari (5)
 • Funky
  Funky 14:25 11.4.2017.

  izabran od rusa, taj je bio dobro dosao kao prist na guzicu

 • hasenfefer
  hasenfefer 14:10 11.4.2017.

  Još jedan koji je pobjegao iz Hrvatske glavom bez obzira!

 • viewer
  viewer 13:53 11.4.2017.

  Žašto bi se zdrava poduzeća iz koncerna Agrokor prodavala kao stečajna masa? To nikome nije u interesu. Niti bankama, niti vlasnicima bondova, niti dobavljačima. Konsolidiranjem kompanije mogu spasiti i do 70% svojih potraživanja a stečajem sigurno puno, puno manje.

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!