Ako ste u potrazi za poslom, evo što se nudi ovoga tjedna: Zapošljavaju Plodine, JYSK, Sberbank, Strabag, Tifon...

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o., jedno od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata, ima otvoreno radno mjesto za odvjetničkog vježbenika/icu bez ili s položenim pravosudnim ispitom u Zagrebu. Ako želite stimulativnu plaću, rad s vodećim svjetskim odvjetničkim društvima i u poticajnoj sredini, prijavite se ovdje.

Plodine Traže Poslovođu, zamjenika Poslovođe i pomoćnika Poslovođe. Za spomenuta radna mjesta potrebna je SSS ali i višegodišnje radno iskustvo u trgovini, izraženu komunikativnost i sposobnost motivacije djelatnika. Osim njih, traže i ljude za poslove skladištara, voditelja odjela voća i povrća, voditelj odjela mesa, voditelj pekare, odjela delikatesa, mliječnog odjela, gastro odjela, prodavača, mesara, viličara, skladištara i konobara. Za ta radna mjesta potrebno višegodišnje iskustvo u trgovini, ostvarivanje zadanih parametara te spremnost na timski rad. Ako ste zainteresirani za neke od ovih poslova, prijavite se ovdje.

Zagrebačke pekarne Klara imaju otvoren natječaj za voditelja premium store-a u Velikoj Gorici. Osoba će biti zadužena za organizaciju posla unutar Premium storea, brigu o kvaliteti ponude i vođenju tima. Ako imate odlične organizacijske sposobnosti i znate brinuti o kvaliteti ponude, možda je ovo prilika za vas. Brza prijava.

Danska kompanija JYSK traži osobe za radno mjesto Voditelja prodavaonice u Osijeku. Ako imate iskustva u prodaji i razvijanju tima za stvaranje talenata te ste motivirani za postizanjem vrhunskih prodajnih rezultata, prijavite se ovdje.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži menadžera za poslovanje s velikim klijentima.Od kvalifikacija kandidata očekuje se VSS ekonomskog usmjerenja, minimalno 4 godine radnog iskustva, poznavanje poslovne i gospodarske situacije u poslovnom okruženju, znanje engleskog jezika te rad na PC-u (MS Office) i vozačka dozvola B kategorije. Brza prijava.

Zagrebački prometni zavod d.o.o., organizacija s dugogodišnjim iskustvom u uslužnom sektoru na području Plinsko benzinskih servisa, ima otvoren natječaj za radno mjesto Voditelj financija i računovodstva u Zagrebu. Djelatnikove odgovornosti na ovom radnom mjestu uključuju organizaciju i rukovođenje poslovima i radnicima računovodstva i financija, kreiranje računovodstvene politike sukladno zakonskoj regulativi, interno propisanim pravilima i procedurama te uputama Uprave. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži kandidate za internacionalni menadžment program. Prilika je to za prve korake u karijeri i za stjecanje znanja uz osobnog mentora, koje ćete moći prenijeti na poslove u budućnosti. Detalje potražite ovdje.

Građevinska tvrtka Strabag traži stručnjaka za 'Infrastructure Specialist Network/Security'. Neki od zadataka su administracija i nadziranje procesa Osoba će biti zadužena za praćenje procesa nabave od samog početka koristeći komercijalno razumijevanje nabave proizvoda, njihovog zaračunavanja i djelovanja u vidu optimizacije troškova koncerna. Održavat ćete kontakte s dobavljačima i internim kupcima te pokušati optimizirati odnosno prilagoditi postojeće procese u svojem području rada. Ako ste zainteresirani za posao, prijavite se ovdje.

Kühne & Nagel d.o.o., uspješna međunarodna grupacija s više od 76.000 zaposlenika po cijelom svijetu na 1.300 lokacija, zapošljava specijalista za informacijski sustav na području skladištenja/Super User WMS u Svetoj Nedelji. Kuehne + Nagel pruža potpuna integrirana i inovativna logistička rješenja te pokriva sve elemente suvremenog transporta uključujući avionski, kamionski i pomorski prijevoz tereta. Opširnije o radnom mjestu pročitajte ovdje.

Tifon je član MOL grupe te na hrvatskom tržištu svoje proizvode i usluge plasira na 44 benzinske postaje i Skladištu naftnih derivata Zabok. Tifon ima otvoreno radno mjesto za pripravnika u odjelu upravljanja kategorijama (category management) u Zagrebu. Trenutno ima oko 600 visoko motiviranih i obrazovanih djelatnika, pa ne oklijevajte započeti svoju karijeru upravo u ovom timu. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Komentari (0)
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!