10 najboljih poslova tjedna: Zapošljavaju Billa, veleposlanstvo Indije, ekupi, Jysk…

Autor: Poslovni.hr , 16. veljača 2016. u 12:35
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

BILLA, kao dio REWE Grupe, uspješan je maloprodajni lanac prehrambenim proizvodima, s poslovanjem u osam europskih zemalja. Povodom otvorenja nove prodavaonice u Splitu traže više izvršitelja za radno mjesto Voditelj odjela. Neka od zaduženja zaposlenika su osiguravati ispravni tijek rada u odjelu, uz poštivanje standarda i internih smjernica te osiguravati visoku razinu ljubaznosti i uslužnosti odjela u kontaktu s kupcima. Brza prijava.

Tvrtka Aluflexpack novi d.o.o. traži stručnog suradnika u marketingu s mjestom rada u gradu Zadru. Osoba će biti zadužena za organizacija i priprema marketinških aktivnosti za proizvode – od strateškog planiranja do izvršenja taktičkih aktivnosti te za praćenje razvoja proizvoda – poveznica između odjela tehnologije, proizvodnje i marketinga. Ukoliko imate VSS ekonomskog smjera, prijavite se ovdje.

ekupi je vodeća regionalna Internet trgovina sa širinom i kvalitetom ponude koja će zadovoljiti svakoga, te uslugom koja pruža vrhunsko iskustvo kupnje i sigurnosti našim kupcima traže Suradnika u internet trgovini. Radni zadaci uključivati će podršku kupcima eKupi.eu. te će sudjelovati u provođenju operativnih aktivnosti i u pregovorima s dobavljačima. Ako odlično poznaješ rad na računalu, dobro barataš engleskim jezikom te si elokventan i pokazuješ strast u onome što radiš, prijavi se ovdje.

TEI-MC d.o.o. je zvanični distributer ovlašten za prodaju i servisiranje građevinske mehanizacije i opreme. Traže osobu za radno mjesto Direktora prodaje. Radno mjesto je u gradu Zagrebu a osoba je odgovorna za tržište cijele Hrvatske. Od kandidata se očekuje planiranje, organiziranje, vođenje i kontroliranje poslova tvrtke u Zagrebu, te prodaja građevinske mehanizacije, guma i i usluga. Brza prijava.

M.A.I. Trade traži Senior Java Developera koji bi bio zadužen za dizajn, implementaciju u razvoj java aplikacija. Ako se želite kontinuirano razvijati i usavršavati u inovativnom i kreativnom okruženju u stalnom radnom odnosu, prijavite se ovdje.

Röfix je dio Fixit grupe, europskog proizvođača građevinskog materijala sa 100 godina dugom tradicijom. Traže osobu za radno mjesto Projekt managera s naglaskom na Microsoft Exchange Server 2010. Ukoliko poznate rad na spomenutom sistemu, svoje molbe na engleskom jeziku pošaljite ovdje.

Tvrtka Jysk traži administratora društvenih mreža i digitalnog koordinatora za područje Srbije. Radno mjesto je smješteno u gradu Zagrebu. Radni zadaci uključuju održavanje i administriranje Facebook profila ali i drugih društvenih mreža te obavljanje raznih marketinških aktivnosti. Brza prijava.

Advance IT traži osam izvršitelja za mjesto Specijalista podrške aplikacijama i tehničara podrške. Zaduženja podrazumijevaju podršku krajnjim korisnicima globalnih aplikacija prilagođenih korporativnom poslovnom okruženju te opću podršku korisnicima pri korištenju i rješavanje zahtjeva zaprimljenih e-mailom, telefonski ili preko servisnog portala iz svih krajeva svijeta. Brza prijava.

Konid Proces traži Inženjera strojarstva koji bi bio zadužen za planiranje i praćenje proizvodnje te 3d crtanje. Ukoliko ste zainteresirani za ovaj posao, prijavite se ovdje.

Veleposlanstvo Indije traži osobu za radno mjesto Računovođe. Posao obuhvaća vođenje računa i skupljanje podataka i pripremanje mjesečnog i periodičnog izvještaja. Minimalna mjesečna plaća je 1045 eura a osoba se prima u stalni radni odnos. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close