Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Za muljaže s POS-ovim stanovima ministar je osmislio drastične kazne
Pretraživanje
Dionička društva
Potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar (HNS) u intervjuu Hini najavljuje izmjene zakona u prvom tromjesečju iduće godine kojima bi se trebalo stati na kraj zlouporabama POS-ovih stanova i ponovno vratiti povjerenje u program društveno poticane stanogradnje.
mance 11.9.2011.
Dugotrajni korisnik
-

Ovo je u suštini jedna od najneucinkovotijih mjera koju netko može smisliti. Zapravo, dobra je za građevinsko/politicko /bankarske muljaže a nikako za one za koje se predstavlja.Uostalom zar nije Cacic i njegov politicko-građevinski lobi to prvi pokrenuo. Kad bi to bio poticaj za ostanak u HR onda ne bi mladi odlazili u Irsku i tamo stanovali po kojekakvim šupama od hostela i to njih nekoliko u 10 tak kvadrata. Znaju političari to i umjesto da urede tržište najma stanova oni mlade vezuju obvezom prema bankama dugih niz godina, sebi ostvaruju trenutnu korist.

mance 11.9.2011.
Dugotrajni korisnik
-

Osobno mi je žao ovih 3333 obitelji koje su ušle u ovu priču, a posebno one čija su primanja vezana za državni proračun. To su budući ‘svicarci’

Mannu 6.8.2009.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

Hvaliti se s 250 novorođene djece kao doprinos u demografskoj obnovi je uistinu jedna moćna piarovska supergluparija. Hrvatskoj je za zadržati oko 4m stanovnika potrebno oko 50 000 djece godišnje a ovo je jedva pola posto od toga. A ide se prema 35000 godišnje što bi bez useljavanja išlo ispod 3m dugoročno.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Barikb 19.4.2016.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Tko je kupio kupio. Zakon dozvoljava prodavanje ili iznajmljivanje i ne može vrijediti unazad. Ovako nitko nece kupovati ni POS osim na moru…