Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Udruga Zviždač: Ne smije se zavlačiti slučaj Merzel
Pretraživanje
Dionička društva
Zanima ih i koliko još vremena treba čekati da mjerodavna tijela provedu sve izvide i zauzmu službeni stav ili, kaže se u priopćenju, čekaju da predmet padne u zaborav.
mlijeko 4.10.2012.
Dugotrajni korisnik
100%

Gospođa Balenović je potpuno u pravu. U ovom predmetu jedini istinski i pravi gubitnik je gospođa Jovev i njena obitelj. Županica je dobila od DORH-a dokumentaciju da uspije obraditi sve svjedoke i smisliti sve da pobije dokaze gđa. Jovev. Na kraju gđa. Jovev nigdje više neće dobiti posao a čekati će je mnogo suđenja i gubitci sporova. Moje osobno iskustvo i mišljenje je da je najbolje o svemu šutjeti.

goblyn 14.10.2010.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
Dobar prosjek ocjena
100%

znači ulazak u EU nije nam donio ništa dobroga, sve loše i dalje je ostalo loše, borba za pravo i pravednost ostat će i dalje samo mrtvo slovo na papiru i poneki novinski redak za zabavu čitatelja

oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasir...

gorgija 1.3.2007.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

ma ovo je vlada bez imalo srama, skoro isti dan kad je iz EK došao prigovor da hrvatska treba više raditi na zaštiti zviždača premijer milanović otvoreno bez ikakvih kočnica prijeti gospođi jovev. žena koja je razotkrila szaba dobila otkaz, onaj babić strpan u zatvor, ovako policijske države bez ikakve diobe vlasti nije bilo čak ni u tuđmanovo vrijeme.

Zadnja izmjena: gorgija (5.2.2014. 10:20)
ms4 15.2.2012.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
100%

Bajić i Dorh rade…dajte im.vremena. Gospodja je predala dokumentaciju Dorhu tek prije godinu dana. Za nekoliko godina će se početi proučavati spis. Ne može sve ići tako brzo kao slučaj ubojstva Djurekovica koji je trajao 30 godina .-))) Sad će još 10 godina trebati da i Mustač krene za Perkovicem.

cirus 2.11.2013.
Mali krug prijatelja
Korisnik s iskustvom
100%

Po meni zviždačicu, ovu, one prošle, pa i one buduće, treba odmah po otvaranju usta denuncirati, difamirati, te po mogućnosti i preventivno zatvoriti. Remetinec ili Vrapče, svejedno je, samo da ih se više ne čuje, da nam ne uznemiravaju narod!

miami 19.8.2007.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
100%

Ako se zataška kriminal gosp.Merzel….ostavit će to gorki okus u ustima
svih birača koji su podržavali SDP-….

Ipak, željela bih , ako je moguće da otvorite / javno/ broj tekućeg računa gosp Jovov kako bi građani, svojim skromnim financijskim doprinosom pokazali,
hrabroj građanki , koja je prijavila kriminal u političkim krugovima,
—-
na čijoj su strani…ili telefon, za prikupljanje poziva s višom tarifom..par kuna,to je jednostavnije i neobavezujuće za mnoge koji nemaju novaca….

MOžda će to osvijestiti vladajuću stranku, da slušaju i poštuju svoj narod,
a gospođi biti satisfakcija za trud i neugodnosti kroz koje prolazi…..

…prodajte dionice…-kupite nekretnine!

Kirin 9.12.2011.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

@mlijeko - godinama slušamo komunističku i srbijansko-fašističku demagogiju sa ciljem nametanja kolektivne krivnje i ako ćemo svi šutiti znači da smo istu prihvatili. I u bivšem režimu i danas govorim što mislim i osjećam pa neka me zatvore, ako se usude. Jer ima nas koji smo spremni samo je pitanje kad će nagaziti….a mi smo poznati da dugo možemo trpiti, samo jao kad puknemo…

Velika većina deklariranih desničara u Hrvatskoj samo su ljevičari koji vjeruju u Boga.

Pero7 4.2.2011.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
100%

Pa šta hoće ta Udruga Zviždač ?

Pa evo Institucije sistema već procesuiraju 93 godišnjeg antifašistu za počinjene zločine prije 70 godina.

I okrivljenog Perkovića za ubojstvo Đurekovića prije 35 godina već su izručili.

A ININU zviždašicu institucije rješavaju tek 20 godina.

Uvjeren sam da će Institucije sistema i slučaj županice Merzel rješiti do 2035.godine do nene 91 godine.

.