U mjesec dana dug tvrtki smanjen 770 mil. kn

Naslovnica Forum Komentari članaka U mjesec dana dug tvrtki smanjen 770 mil. kn

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ne samo da se na političkoj razini odvija sukob ustaša i partizana, nego se taj sukob dešava i na gospodarsko-pravno-socijalnoj razini.
Dovoljno je usporediti Zakon o financijskoj agenciji i Ovršni zakon sa zakonskim odredbama:
• Zakonska odredba o rasnoj pripadnosti iz 30. Travnja 1941 godine:
• Zakonska odredba o upućivanju nepoćudnih i pogibeljnih osoba na prisilni boravak u sabirne i radne logore iz 25. Studenog 1941 godine
Upravo Zakoni , Zakon o financijskoj agenciji i Ovršni zakon, guraju i odvode mnoge poduzetnike u „Koncentracione logore“ i ilegalu, koja nije isto što i nelegalno!!!!

@TORNOS-dobro da se nisi pozvao na Zakon o državnim službenicima i Zakon o radu! Ili neku primitivnu ljevičarsku floskulu (čitaj: mantru)!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Kirin, vi očito niste poduzetnik. Moja pozicija je pozicija poduzetnika. Upravo zato sam i mogao razumjeti slovensku stručnjakinju za poduzetništvo koja je pokazala i ukazala na činioce izlaska poduzeća sa tržišta. Njeno ime je Ksenija Pušnik, a njena monografija , odnosno doktorska disertacija iz 2008 godine u slobodnom prijevodu zove se:Činioci istupa poduzeća sa tržišta na primjeru Slovenije.
U toj studiji, na osnovu teorije o poduzetništvu objašnjeni su činioci i razvijen tipovi izlaska poduzeća sa tržišta. Ovo što je kod nas zakonska i sudska praksa razvila, oslonivši se na zakone koje spominjem, i sa kojim zakonskim odredbama ih uspoređujem , upravo je onako kako tvrdim!!!!

Tornos – nije da se ne slažem (Like) nego držim da su paralele malo pregrube kraj postojećih diskriminacijskih zakona! Mirišu mi na podjelu koje nam je svima preko glave! Volio bih proičitati rad (sam se spremam na isto). Poduzetnik sam, kažu uspješan, ali bez pregršta znanja i uličnog obrazovanja bio bih gladan! Svako dobro!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Totalitarizam, koji ti daje osjećaj slobode, upravo je najgori totalitarizam, tvrdi Laibach!!! Upravo stoga, kako piše Lilijana Stepančič, povodom izložbe Laibachovih umjetnika, njihovi eksponati su „mješavina, koja sadrži elemente nacizma,staljinizma i slovenske nacionalne mitologije, a svi su redom istrgani iz konteksta i ne dozvoljavaju fiksaciju značenja. Upravo zato ideološki elementi, koji se suprotstavljaju artikulaciji, postaju vidljivi !”

New Report

Close