Tvrtka čijih 90 posto djelatnika radi van Hrvatske traži novi kadar

Naslovnica Forum Komentari članaka Tvrtka čijih 90 posto djelatnika radi van Hrvatske traži novi kadar

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ne nasjedajte na placene oglase
Bio sam na razgovoru za posao u toj firmi i ponudili su mi 7 eura neto po satu za rad u njemackoj s time da morati sami platiti prijevoz do tamo i naravno hranu ili 11 eura neto za finsku ali isto tako morate samo platiti prijevoz i hranu …
Ako znate koliko iznost minimalna neto placa po satu u doticnim zemljama sve vam je jasno …

Poštovani g. „Brankec123“,

još jedanput Vam se i ovim putem zahvaljujemo na interesu za naše poduzeće. Informacije kojima raspolažete, a za iste tvrdite da ste ih dobili u sjedištu našeg poduzeća bitno se razlikuju od stvarnih, definiranih smjernica koje naši zaposlenici kadrovske logistike upućuju potencijalnim radnicima. Kako bismo izbjegli bilo kakve nejasnoće ili nerazumijevanje dobivenih informacija u nastavku ćemo iste još jednom ponoviti.
Točno je da pojedini zaposlenici poduzeća posjeduju početne satnice u iznosu od 7,00€ neto po satu. Takva se satnica odnosi na osobe koje su početnici u poslu kojim se poduzeće bavi, odnosno to je početna stepenica od koje kreću zaposlenici koji su uspješno završili interno školovanje u smjerovima CJEVAR-IZOMETRIČAR i ZAVARIVAČ. Satnica se odnosi na područje bližih zemalja, dok se za ostale, dalje, zemlje dogovara uvećana satnica.

Također napominjemo kako poduzeće INOXMONT-VS d.o.o. posjeduje vlastiti vozni park kojeg sačinjava 30-ak vozila. Sva vozila se koriste za transport radnika na radilišta, kao i njihovu svakodnevnu tranziciju od mjesta stanovanja do mjesta rada. Iz tog razloga radnici nemaju potrebu za organizacijom vlastitog prijevoza ili plaćanjem našeg, postojećeg prijevoza. Uz plaćeni prijevoz valja napomenuti da poduzeće za Vas organizira i adekvatno, plaćeno, stanovanje koje zadovoljava sve Vaše životne potrebe.

Nadamo se kako smo Vam ovim putem razjasnili već prethodno dobivene informacije, te Vas u slučaju potrebe za detaljima pozivamo da se obratite u sjedište našeg poduzeća.

Srdačan pozdrav,
INOXMONT-VS d.o.o.

Inače radio sam taj posao ali u jednoj slovenskoj firmi iz Ptuja,satnica je bar 30%veča i ne plača se prevoz,znam sve točno iz prve ruke jer je puno ljudi napustilo INOX VS i radili su s nama(iako baš nevolim slovence ali puno bolje plačaju i pošteniji su)

A vi novinari mogli bi se malo informirati prije nego nešto pišete

A vi novinari mogli bi se malo informirati prije nego nešto pišete

Lijepo je sto branite interes firme…

U slucaj dolaska inspekcije na radiliste radnici su duzni lagat da imaju vece satnice da bi se izbjeglo placanje kazne, obuka koju ste izvrsili je relativna jer trazite da radnik vrati 20000 kn u slucaju da da otkaz u naredne 3 godine od potpisivanja sto znaci da je ustvari ta obuka na kredit, naravno satnica i dalje te 3 godine nije legalna…

Kada se odradi ^puta puta^ radnici su potplaceni a razlog zasto se firma toliko brzo prosirila su upravo oni jer firma je u svakom slucaju na dobitku

New Report

Close