Stožer za obranu Vukovara: Pišimo ‘naručba’, ‘srbski’, ‘diete’…

Naslovnica Forum Komentari članaka Stožer za obranu Vukovara: Pišimo ‘naručba’, ‘srbski’, ‘diete’…

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Krajnje je vrijeme da se ovakvi smjeste u odgovarajuce ustanove…

Zasto si tako iskljuciv/a i netolerantan/na. Krajnje je vrijeme da ovo drustvo nauci uvazavat druge cak i onda kada se s njima ne slazu.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!


Krajnje je vrijeme da se ovakvi smjeste u odgovarajuce ustanove…

opet biste otvarali Goli otok??? zar nije bilo dosta crvenog terora nad hrvatskim narodom????

Tolerancija je jedno, a popustanje pred pritiscima psihicki nestabilnim, agresivnim i naoruzanim skupinama drkadzija koji primaju povlastene penzije i od dosade nemaju pametnijeg posla nego smisljat budalastine, nesto sasvim drugo.

A vidis po meni je cirilica kao pismo u Hrvatskoj najveca budalastina.Ne slazes li se s tim?? Zadnji put sam je vidio u 4.osnovne.Zar je ne bi trebalo onda ponovno uvest u skole pa da svi razumemo?? Siguran sam da cika Jova ovo moze progurat.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!


Krajnje je vrijeme da se ovakvi smjeste u odgovarajuce ustanove…

to je strašno! ti bi proganjao i zatvarao hrvatske branitelje koji su stvorili ovu državu, i to zato jer se ne slažeš s njihovim mišljenjem!
pravi si europejac nema šta [emo_palacd]


…pravi si europejac nema šta [emo_palacd]

Pravi je esdepejac koji je svoju tolerantnost poceo gradit jos kao titin pionir,a oni cim se s nekim ne slazu odma ga proglase omrazenim, krezubim crnokosuljasem.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

kaj je ovo neka zajebancija ili oni to ozbiljno ? [emo_zacudjen]

ZVZD, VPIK, turisti, plovidbe, polulikviduše, nelikviduše, CASH, ...

Ja bih otvorio gulag, Goli tok za takve bi bio poput odgojno-obrazovne ustanove.

Jasno, u 21. stoljeću to ne ćemo raditi, ali čovjek ostaje zgrožen nakon prijedloga ovih profašista koji ne priznaju zakon zdravoga razuma.

Srbi su prolivenom hrvatskom krvi povećali svoj postotak u Vukovaru. Znači prava manjina se ostvaruju pokoljem i progonom većinskog stanovništva.
Osim toga zakon EU propisuje polovinu stanovništva a ne trećinu kao uvjet za dvojezičnost.
I osim toga srba nema toliko koliko ih je na papiru, to zna i Bauk i Ostojić samo su oni jugokomunistički kadar koji se ne miri sa hrvatskom cjelovitosti i samostalnosti.

U HR su svi totalno poludjeli, tu više ništa nema smisla. Svi su najpametniji u svemu, svi sve najbolje znaju itd. Svi se bave glupostima i budalaštima kao da smo u najmanju ruku Švicarska pa više iz obijesti i dosade ne znamo šta bi. Ovo je tragikomično.

A inače, da sigurno su intervijuirali svih 500 tisuće branitelja (kojih uostalom i nema toliko) pa znaju što misle.

Mislim kad smo već kod branitelja, šta jednom konačno ne naprave reda u svojim redovima i poizbacivaju sve lažnjake i ine koji samo cuclaju proračun ove države i bacaju ljagu na sve poštene branitelje? Istrijebite korov iz svojih redova, a onda se krenite baviti ovakvim glupostima ako vam je već dosadno ili šta ja znam šta.

Po svemu viđenim od raznih društvenih skupina i političkih stranaka u zadnjih dosta godina, ja ne znam ima li čudnije (da se lijepo izrazim) države u Europi…

New Report

Close