Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Smijenjeni šef smetlišta odbija vratiti milijunski bonus? - 'I ja moram od nečega živjeti'
Pretraživanje
Dionička društva
Ja sam imao pravo na taj novac. Evo, sada nisam došao s odvjetnicima, ali sam se s njima konzultirao. Sve je napravljeno u skladu s propisima, ustvrdio je navodno Jozinović.
kaufman 26.11.2010.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Gdje god se zagrebe samo kriminal, muljanja, pogodovanja… sve najgore.

A pohlepa je j_ebena stvar, ovaj lik je godinama primao plaću od 28500 kn plus auto plus sve ostalo za bezvezni posao nekakvog direktorčića smetlišta, iako još nisu niti lopatu zakopali, a kamoli izgradili centar za gospodarenje tim smećem (btw toliko nemaju ni direktori sektora po bankama), sad će ostati bez svega toga, vjerojatno će još dobiti i neku kaznenu prijavu. Idealan kadar za HDZ i sabor.

ozapa 1.2.2006.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Nije on kriv već oni koji su propisali te zakone. Kaže da je imao pravo na bonus i ja mu vjerujem (ista je stvar bila sa bivšom direktoricom ZL Zadar) sada je on otišao i dolazi drugi koji će - gle čuda - opet imati pravo na taj bonus ali ga se neće razvlačiti po novinama sve dok bude poslušan.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

renči 13.2.2006.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Ovo više nije država. Ovaj društveni ugovor nije nešto što treba postovati ili podržavati.

Status Quo: Roll Over Lay Down

prorok111 19.2.2012.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

uskoku on nije zanimljiv a baka koja sir prodaje na placu za 12 kn nju kontroliraju, covjek je pametan uskok, sudovi to sve budale pa zasto nebi radio budalu od sudova uskoka porezme tak mu niko nista nece cak ga nece ni pitati jos ce dobiti mjesto gradonacelnika, bravo gospodine samo si trebao malo vise pokrasti ovom glupom sustavu.

miami 19.8.2007.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

…izgubio novce na ZSE i šta sad…..ga gnjavite…nema smisla.

…prodajte dionice…-kupite nekretnine!