Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Sadašnji sustav naplate cestarina neodrživ: "Hrvatska treba prepisati Slovački model"
Pretraživanje
Dionička društva
Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković izjavio je da je aktualna Vlada u posljednjih godinu i pol dana, u suradnji sa Svjetskom bankom, krenula u projekt restrukturiranja čitavog cestarskog sektora.
rankoo 13.9.2014.
Dugotrajni korisnik
Srednji krug prijatelja
100%

Glupost, treba povećati broj djelatnika na naplatnim kućicama, a počela je i boja otpadati u tunelima, vrijeme je za održavanje, osim toga mislim da je cestarina prejeftina u odnosu na susjede i tu ima prostora za povećanje, osim toga saznao sam , ako imaš kredit od 10% kamata i napraviš reprogram s 8% kamata da u stvari zarađuješ, možda odmah i dam otkaz i počnem se baviti samo s tim.

bankarko 19.2.2018.
Srednji krug prijatelja
Korisnik s iskustvom
-

KOLIKA JE KAMATA!?

you're fired!

bankarko 19.2.2018.
Srednji krug prijatelja
Korisnik s iskustvom
-

Ševrović- prometni fakultet- sapienti sat

you're fired!

viewer 28.1.2012.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
-

@rankoo, upravo tako. Buhtla Butković je zaradio 50 mio. €, a nje smanjio obaveze za taj iznos kamate. Do sada nisu mogli od prihoda ni kamate servisirati a kamoli vraćat dio duga glavnice. Kako on misli za 15 godina vratiti preko 5 mirld. € glavnice, uz redovno održavanje cesta i autocesta, te pravljenje dodatnih, meni nije jasno.