‘Rezultati objave liste srama su izvrsni, 311 tvrtki i 17 obrtnika isplatilo je sve zaostatke i plaće’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Rezultati objave liste srama su izvrsni, 311 tvrtki i 17 obrtnika isplatilo je sve zaostatke i plaće’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

i opet – dajte konkretne brojke, koliki je to postotak ukupnih dugovanja tvrtki s popisa, a koliki ako se uključe i predstečajne, bez ozbiljne analize ovo je samo jeftini PR.

ako je to točno, onda nam ovakva porezna ne treba jer će njihov posao odrađivati narodne novine oglašanjem po WEB-u…i novinama.
P.S
Ne bi me iznenadila niti ideja da za to osnuje neku novu “Agencija za praćenja plaćanja doprinosa”, te uhljebe još svoji 20-ak partijskih trutova.

a što je s gubitkom posla od 200 milijuna kuna zbog pogrešne objave imena firme na listi srama!?! tko će za to odgovarati??
http://www.24sata.hr/politika/greska-ministra-mrsica-kostat-ce-ih-cak-200-milijuna-kuna-377804
ostavke nesposobnih ministara!

moderator na forumu provodi političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krši slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!!

u 15 dana je tekuće dugove radnicima podmirilo 5% tvrtki i 1% obrtnika? pa toliko bi ih u 15 dana isplatilo te plaće i bez te liste. zapravo dosad je dinamika plaćanja dugova za plaće morala biti i dosta viša inače ih na listi ne bi bilo toliko sa zaostacima od samo zadnja dva ili tri mjeseca.

New Report

Close