Prpić puca visoko: Oko novog projekta pregovara sa šest klijenata u Britaniji

Naslovnica Forum Komentari članaka Prpić puca visoko: Oko novog projekta pregovara sa šest klijenata u Britaniji

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Odlična ideja, ambiciozan lik – fantastično. Takvi nam ljudi trebaju!

Trillenium je propali projekt, ciji je cijeli koncept bio promasen. Online prodaja je buducnost, ali to je i sadasnjost kroz Amazon, eBay, AliExpress i tisuce manjih servisa za online prodaju. Cak u Hrvatskoj imamo stotine web shopova. Bit kupovanja preko weba je da kupovinu izvrsite brzo i da vam roba sto prije dode do kucnog praga. Ukoliko Hrvoje zaista proda takav projekt Britancima, zasluzuje odmah Zlatnu kunu.

Ako on i ovo uspije, onda ja odustajem od svega jer očito ništa ne razumijem…

valjda bi poslovni novinar umjesto panegirika trebao napisati jednu analizu, uključivši što je moguće više konkretnih činjenica, puno vremena je prošlo i može se napraviti rezime uspješnosti tog gospodina.

prpić je napravio jedan opak rezultat s hg spotom, i to na ho-ruk, te se izvukao u najpovoljnijem trenutku. poslije toga ne znam da je ikad napravio ijedan uspješan projekt koji nosi zaradu.

zar se nije bar u dvije rečenice moglo napisati koliko je takvih velebnih planova gospodin dosad realizirao, a ovakvih najava je bilo koliko hoćeš?

pušing rođo.to bi spajić objasnio u dvije riječi.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Upravo je nevjerojatno koliko PD daje prostora ovim prodavačima magle. Sve poslije izlaska iz HG spota (vjerojatno ni sam ne zna zašto je baš onda izašao- možda suvlasnički problemi) je totalno prodavanje magle i samo je pitanje koliko je još stanje na kontu da može ovakve i slične priče prodavati i fascinirati PD.

New Report

Close