Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka 'Ovi prijedlozi izmjena zakona ponovno u graditeljski sektor uvode kaos, nered i nesigurnost'
Pretraživanje
Dionička društva
Predsjednici Hrvatske komore arhitekata, Hrvatske komore inženjera elektrotehnike, Hrvatske komore inženjera građevinarstva i Hrvatske komore inženjera strojarstva uputili su otvoreno pismo potpredsjedniku Vlade RH i ministru graditeljstva i prostornog uređenja Predragu Štromaru.
osi3 5.12.2005.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Ne mogu vjerovati da će ova vlada ići tako daleko, pa ovo izgleda kao da je neka interesna skupina zapasala da uništi cijelu jednu branšu. Što bi moglo biti sljedeće, da ukinu titulu liječnika i da tu titulu ministar zdravstva diskrecijski dodjeljuje zaslužnim članovima HDZ-a i HNS-a? Ta oni su počeli potkopavati civilizacijske temelje društva.

zvonkac 26.11.2009.
Dugotrajni korisnik
100%

Što drugo očekivati od limitiranog čovjeka koji je sa Vrdoljakom održao većinu trgovačkoj koaliciji. Dovoljno mu je samo pogledati facu.

Kirin 9.12.2011.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Zašto ne ukinu reket gospodarske i obrtničke komore od kojih nema koristi (osim za stotine uhljeba!) pa neka gospodarstvenici sami odlučuju kojim asocijacijama če pristupiti?

Velika većina deklariranih desničara u Hrvatskoj samo su ljevičari koji vjeruju u Boga.