Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Od prodaje državne imovine ove godine pola milijarde eura
Pretraživanje
Dionička društva
Jedan od prvih poslova bit će mu potpisivanje ugovora za Kupare, na čijim je pripremama za prodaju i radio dok je bio u AUDIO-u.
nikica 1.3.2007.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Izmjenite uredbu za otkup stana. U kojoj je amortizacija nekretnine fiksirana na maksimalno 60 godina. To je izgleda moguće samo kod nas - da se ograniči starost nekretnine. Uvedite popuste za istok države te smanjite etalonsku cijenu stana za nerazvijena područja i za sve ono što nije more i Zagreb. Ili barem vratite stari izračun dok ste još Vi bili na čelu Dudija.

Uhljebe na ulicu!!!!!

daorson 27.10.2015.
Korisnik s iskustvom
-

Duudui treba reorganizirati tako da se nekretnine prebace u REIT a udjeli i dionice u fond ili holding tipa SWF .onda REIT treba sekuritizirati tako da se kroz obveznice dobije milijarda eura a upravljati sa imovinom onako kako REITi u Londonu upravljaju sa svojom imovinom.dovesti nase klince koji rade u citiju ili wall streetu da ga vode. Isto tako SWT fond treba uptavljati onqko kako upravljaju sa SWT u Kataru ili Temasek u Singapuru. Ako se zeli posteno i pametno upravljati ne treba izmisljati toplu vodu ,sve je vec vidjeno u svijetu samo treba njihove modele primjeniti. Nazalost smo dosad imali rusku mafiju u fondu koja je sve poklanjala ili prodavala .Inace ovaj SWF Temasek upravlja sa 266 milijardi dolara a ima 530 zaposlenih.Bas me zanima koliko duudui ima uhljeba.

mars2 17.5.2010.
Dugotrajni korisnik
-

ja mislin da kad se nesto proda da je to jednosmjerno!
ili previse gubis ili neznas radit !
a definitivno je da su nasi polilticari, glupani !