‘Ne’ na referendumu stajat će nas 1,6 milijardi eura

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Ne’ na referendumu stajat će nas 1,6 milijardi eura

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

da i tako po nekoliko puta svakih 6 mjeseci dok ne bude ” DA” pa će i iznos biti takav kakav će biti

istrijana info

Sve se priča koje su dobre strane unije što bi sve bilo loše da ne uđemo u uniju. Nitko neće pričat što je loša strana, odnosno koje su nepovoljnosti ulaska u uniju. Unija se prikazuje kao obećana zemlja gdje će teći med i mlijeko, gdje neće biti siromaštva i gdje nitko neće trebat radit. Zaokružite DA i idemo svi na bahame na koktele.
Imamo predivnu zemlju s velikim potencijalom, ali imamo i velikom većinom nesposobne političare, i lijeve i desne koji nisu ništa uradili na dobrobit naroda koji su ih izabrali. Ne treba nam nikakva unija nego samo naša pamet i rad, i da političari ne misle samo na svoje fotelje nego da rade u interesu cijele države i onda će nam biti bolje nego u uniji. I ako smo mi uspješni neće nama nitko okrenut leđa.
Ja ću zaokružiti NE, a vi dobro razmislite kako kažu u onom spotu.

Bliži se trenutak...

Ovo lići na Orwelovu 1984.
Svi koji misle drugačije su u krivu jer ne misle u skladu s Velikim bratom.

Spominju se svote od predpristupnih fondova, samo pitanje koliko će projekata u stvari biti realizirano, dok članski iznos je izvjestan i nesmanjiv. Gospoda zastupnici navijaju samo za sebe(kao i uvjek do sada), jer visoka plaća u EU parlamentu je njihov glavni cilj, a nama kako bude.

Koliko će nas koštati DA, to je pravo pitanje!

Izvana izgleda kao da ćemo povlačiti novce i prodavat svoju robu bilo gdje u europi.

Isto tako će evropljani svoju robu prodavati ovdje a njihova roba je jeftinija jer im je proizvodnja modernija.

Ne zaboravite da idemo u uniju sa englezima i nizozemcima koji su nas spoticali do zadnjeg dana i koji su pisali optužnice za sve generale, ministre obrane a optužnica je trebala ići i Tuđmanu, znači to su politike koje smatraju da je naša država stvorena na zločinu.

Što očekivat od njihove politike i kapitala osim da kupe kompletnu obalu a nas pretvore u konobare.

A koja nam je opcija? Glasati NE i pokušati svojim radom i znanjem dosegnuti neki nivo, a s druge strane moćnici koji su nas odlučili usisati će na kraju i krivotvorit rezultate! Pogotovo kad opet nismo svi složni oko puta….

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Opcija je ne prodati hpb kao što linić najvljuje i kompletno poslovanje države tamo prebacit, počet kreditirat gospodarstvo a ne nove aute i potrošnju, kreditirat stanogradnju da se pokrene građevina ali ne sa 8% kamata, uništit uvozni lobi, dovest guvernera hnb-a koji neće pogodovat stranim bankama i njihovom neoporezivom izvačenju miljardi iz države itd.
Onda za par godina možemo razgovarat.

Kako nam lažu !
A ne vele koliko ćemo morati više platiti u proračun EU .
Ne vele zašto nebi ušli u EU sa Švicarskom i Norveškom ?
Ne vele na koji se naćin može izaći iz EU , ratom kao i iz Yu ?
Ne vele da će u EU moći ići studirati samo oni koji će imati love ?
Ne vele da će nam poskupiti sve i da će uvesti PDV na kruh , mlijeko , knjige…
Ne vele da će k nama nahrupiti nezaposleni i neškolovani ljudi iz siromašnih EU zemalja .
Ne vele da će u EU otići visoko školovani (doktori ,inžinjeri) koje smo mi školovali ?
Ne vele da neće više mali ribari smjeti loviti za svoju prehranu u našemu moru ?
Ne vele da će veliki ribari imati u našem moru ista prava kao svi EU ribari ?
Ne vele da ćemo morati uništiti brodogradnju ili platiti …

Guske nejdite u EU Maglu !

.

Da na referendumu će nas koštati mnogo više!

Već sada nismo suvereni jer smo financijski porobljeni od stranog kapitala koji je taktički , ne birajući sredstva, naveo Hrvate i Hrvatsku državu da se zadužuju i troše pa zatim zavrnuli dotok novca i povečali kamate, već sada se može , na primjeru Slovenije koja je na rubu ekonomske propasti te na primjeru mediteranskih EU država vidjeti i sa sigurnošću zaključiti što nas ćeka.

Već danas se vidi da je Hrvatska određena za porobljavane kroz isisavanje novaca i resursa , jer strani kapital ne ulaže u stvaranje dodatne vrijednosti nego baš naprotiv, u uništavanje ovo malo proizvodnje što imamo gradnom svojih trgovačkih centara, kupovinom komunalnih, infrastrukturalnih i energetskih tvrtki te uvozom i distribucijom svojih proizvoda.

Ove gluposti o otvaranju tržišta su zamazivanje očiju… em više nemamo što prodati, em nitko neće kupiti naš proizvod pa taman i da je duplo kvalitetniji i jeftiniji od europskog jer distribuciju određije politika koja je u službi velike Njemačke koja je exploatacijom bivših komunističkih te mediteranskih država, obnovila i izgradila postkomunističku istočnu Njemačku te svela nezaposlenost na povjesno najmanju razinu.

Na kraju, zašto smo imali rat i karastrofalno razaranje stanovniištva i privrede, zašto smo se osamostalili te slavili samo svoje mjesto pod suncem… da bi Jugoslaviju zamjenili EUroslavijom???

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Europska dužnička kriza , Večenji :

Javni dug u 2010.godini :

Hrvatska ……….45 % BDP-a………….. 20 miliardi eura
Poljska …………55 …………………..196
Austrija ………..72 …………………..205
Grčka …………143 …………………..329
Belgija …………97……………………341
Nizozemska ……63 …………………..371
Španjolska……. 60 …………………..639
V Britanija …….80 ………………….1351
Francuska……. 82 …………………..1591
Italija ……….119 …………………..1843
NJemačka …….83 …………………..2080
______________________________________

Guske , nejdite u EU Maglu , pričekajte Švicarsku i Norvešku !

.

Treba stoku stjerati nekako u tor i to na paniku!
Sada ćemo svjedočiti loše isplaniranoj kampanji: red plašenja – red mrkve – red batine – red plašenja itd

Fixnu godišnju naknadu super govnu od države od mislim 600mil EURa godišnje nitko ne spominje … samo MOGUĆA povlačenja iz fondova koja NE BI "OSTVARILI".

EU se pretvorila u nešto sasvim drugo i puno lošije od onog što je originalno zamišljeno prije par desetljeća. EU je oteta od privatne mafije i danas je to samo mehanizam za porobljavanje i kontrolu stoke u svakom obliku… vrlo brzo će se približiti USA fašizmu.

NE NE i NE sve dok je "EU" takva.

Najtragičnije je što smo do sada gledali garnituru veleizdajnika i agenata koja je sistematski prodavala naše interese za milijunske provizije a ovi novi bijednici će to raditi za redovnu prosječnu činovničku plaću.

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

… da ne spominjemo novi i POSLJEDNJI egzodus omladine koja će pobjeći glavom bez obzira i sahraniti svaku nadu za RH nakon "ulaska u EU".
SVAKU NADU – i onu ekonomsku i demografsku i poreznu i mirovinsko-tdravstvenu itd itd

Kad ne bude prirodnog uzrasta onda će naši blesani opet "dobiti povoljne" kredite , pa onda opet red exproprijacija strane bande koja štampa zrak (vidi pod ARZ i krediti) … i tako dalje i tako dalje dok sve što vrijedi ne bude u stranim rukama. SVE

Rastrčali su se agitatori po našim fakultetima ovih dana prodavajući nade mladima kako će dobiti radne dozvole vani sa "ulaskom u EU"… koja tragedija i koja sramota …

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

DA na referendumu će nas stajati sigurnog (da dobro čitate) bankrota države u samo nekoliko godina.
http://sites.google.com/site/financijskisustav/europska-unija
misterij-bankarstva.bloger.hr/post/misterij-bankrota-hrvatske/12252064.aspx

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

Zašto se odjednom toj Pušićki žuri u EU? Tetka se domogla vlasti i već je promijeniola retoriku.Dok je bila u oporbi govorila je da građani Hrvatske trebaju imati dovoljno vremena da se upoznaju s onime o čemu trebaju glasovati.E sad im se žuri da se uhljebe u EU i da se domognu dobro plaćenih mjesta u tim institucijama td itd.Pitam se što je ta EU uopće za Hrvatsku učinila, nit za vrijeme Domovinskog rata, a bome ni nakon rata, a što će sada? Sjetimo se samo dugogodišnjih ponižavajućih pregovora, danih ustupaka, pa sramne osude generala i td itd. Jesam euroskeptik zbog svega toga. A sad mi laprdaju o nekoj dobrobiti ulaska u EU, a ni riječi o cijeni koju ćemo platiti, ako uđemo.Hebe mi se za takvu EU kao i njima za sve nas.Sve mi to opet naliči na ona hebena prokleta vremena kada smo srljali u onu hebenu kraljevinu SHS. Ma dobro kolega Pero7 kažeš da se sve raspalo u što je Hrvatska ušla.

New Report

Close