‘Ne mogu razumjeti da i dalje možete živjeti u dvorcu, a ne znate hoćete li moći isplatiti plaće’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Ne mogu razumjeti da i dalje možete živjeti u dvorcu, a ne znate hoćete li moći isplatiti plaće’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Jeftini populizam. Podilazi medijima koji bi je ionako napadali stagod rekla ili napravila jer je prohrvatski orjentirana. Svaki politicar koji je prohrvatski orjentiran mora biti spreman na medijske napade i uzvratiti tom medijskom čoporu anacionalnih medija. Milanovica nisu napadali citav mandat a vozao se helikopterom za privatne svrhe,zderao svaki dan u najskupljim restoranima,pogodovao bratu,bio na obavijesnom razgovoru za gospodarski kriminal (Madison) itd.

to predsjednice nije nikakav dvorac, nego hotel, kao što svi znamo već nekoliko godina i nemojte se praviti ništa nevješta, da to do danas niste znali, sada bi vi lupali šakom o stol, kada je Gazda ostao bez njega, a bilo je prilike nekoliko godina, ali vaše slabašne ruičice ne imaše snage i volje lupati po Gazdinom jakom stolu, vi najbolje znate i zašto, bilo bi lijepo da nas bar Vi u ovo predblagdansko vrijeme ne U zdrav mozak, za to imamo Jurkotića

Konačno nam se oglasila i naša predsjednica. Očekujem da će stvari ubrzano krenuti na bolje.

Zato je gazda sa ponosom prepisao oli ti potpisao sve svoje dugove državi.Radnike,dobavljače,proizvođače predao sa gaćama na štapu.Megaloman bi trebao otići kod kolege Peveca da ga poduči kako se vozi viličar,traktor zlu ne trebalo.

kako sere ta kolinda pa on to vec radi 25 god i krade i pljacka a ona kao nije cula , pa svake godine koliko mu samo miliona oprastate poreza, koliko tvornica mu poklonili po 1kn a sad faca kad je covjek pao malo sad ona nis nezna, danas se sve zna akamoli jedan pretsjednik ,jao ide mi na povracanje od ovakvih jeftinih izjava.

Alisa u zemlji čudesa.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Točno kaže

Hahaha naknadna svijest je uvijek sumnjiva!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Još netko se oglasio, ali njega ekonomija i moguća propast gomile radnih mjesta ne zanima.
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/2661621/zoran-sprajc-bozanicu/

Di ti živiš, a nisi nikad isplatila nikom plaću, pokri se ušima i šuti…

Glupsa je cekala da vidi kako ce se okrenuti javno mnijenje da moze poentirati sto je upravo i ucinila. Sreca nasa da ova sluganka s Cavli nema nikakve executive ovlasti. Kolinda prozirna si, ne moraliziraj i prestani biti pametna naknadno kad je sve gotovo. Nismo u srednjoj skoli! Molim lijepo Kolinda vas je stvorio Ivo Sanader koji je neki dan osudjen za kradju. Dajte ga ne srat jado jadna.

Eh , predjednice moja draga , vi da živite još tri života , ne će te bit ni do kolina ovom dobrom čoviku i nadasve velikom domočkubu !

Pa ako joj ne paše kako Ivica živi, neka otiđe iz Hrvatske.

Recimo Ivica ima veći standard nego većina u Švicarskoj, a to je koliko se sjećam bio i glavni slogan njezine kampanje.

I ne volim kada ljudi napuštaju svoje prijatelje kada im se prijatelj zaduži za 3 milijarde eura.

Eh,patetike li…

New Report

Close