Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Nakon što je sukob s lokalcima završio odlaskom britanskog investitora, cure novi detalji
Pretraživanje
Dionička društva
Vlasnik kluba Vortex koji je dobio dozvolu za glasnu glazbu u jutarnjim satima ima i tvrtku Vibe Taxi, koja se reklamira kao specijalist za transfere na Garden festivale.
osi3 5.12.2005.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
66%

Tipični obrazac hrvatskog primitivizma - parazitirali bi na tuđem poduzetničkom pothvatu, “ubirali novce” na minulom radu tuđeg ruda, a ne mogu shvatiti da ekonomija može funkcionirati samo ako profit dobije onaj tko ga je na tržištu zaslužio, a ne onaj tko ga otme uz pomoć politike.

Kao što ne mogu shvatiti da se svakom strukom treba baviti, i usavršavati se. jedan dan bi čuvali ovce, a sutra bi svi bili uspješni vlasnici beach barova. po dalmaciji se može voziti 100 km, a da iz svakog kafića uz plažu trešti ista glazba s radio-programa, i da svaki ima iste stolce, stolove i stolnjake, i ako se jedan od 100 sjeti da napravi happy hour jednom tjedno - to je glavni događaj i sadržaj u cijeloj regiji.

i onda se čude što ih sa šankovima ne puštaju na festival - kao da svaka seljačina preko noći može postati uspješan poduzetnik u industriji zabave i razonode.

kad bi potjerali svu tu seljačiju i pustili ne engleze, nego urbane poduzetnike iz zagreba, rijeke i splita - prihod bi se na obali upeterostručio. ali eto, nešto što je glupom državnom ekonomskom politikom postao najvrjedniji ekonomski resurs - obala - postao je prćija lokalnih mafijaša.

Bon Scott 21.3.2007.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
66%

Sitna varoš, sitni ljudi. Glavno da su se oni riješili uspješnog i pametnog stranca, na čijoj su grbači svi parazitirali. Nagodinu će svi kmečat gdje su im turisti, uključujući i vlasnika te birtije zbog koje je potjeran Garden.

…ladies and gentlemen….AC/DC

nekoime33 20.3.2017.
Mali krug prijatelja
Korisnik s iskustvom
100%

To je to. Oni bi imali svoje sankove u privatnoj firmi, prakticki reketarili. Ne platis reket, politika te srusi. Kako se to ono zove? Mozda organizirani kriminal?

count_zero 28.11.2017.
Korisnik s iskustvom
100%

Naći će se pametni primorci koji će Colganu plaćati samo da ostanu kod njih što dulje. Ne trebaš biti Einstein da shvatiš koja bi se lova počela vrtiti zbog Gardena unutar lokalne zajednice kroz samo par godina . Ali ne bi me čudilo ni da se Vortex ugasi. Mafija je napravila svoj potez. Hoće li riskirati daljnje ekscese i moguće uplitanje viših organa? Ili imati mir i siguran izvor zarade, pitanje je sada…

Zadnja izmjena: count_zero (2.6.2018. 19:19)