Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Konačno potpisali: ovaj prestižni hotelski brend dolazi u Damatia Tower
Pretraživanje
Dionička društva
S obzirom na tržišnu orijentiranost ka poslovnoj javnosti, hotel će biti odlično opremljen konferencijskim sadržajima na zasebnom katu te pripadajućim wellnessom, teretanom, restoranom i barom.
Tamitinna 4.5.2018.
Novi korisnik
100%

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

zvonkac 26.11.2009.
Dugotrajni korisnik
-

Mogli bi objaviti da je izvođač Tehnika iz Zagreba ali vam očito nije zanimljivo kad se postižu uspjesi nego samo kad je netko u problemima da ga još više ocrnite. Na slici u Jutarnjem je sa svima sudionicima potpisivanja ugovora i direktor Tehnike Sirovec.

shumar 28.9.2007.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
-

Sve pet ali mislim da su malo pretjerali sa katovima, sasvim dovoljno je bilo i uobičajeno hrvatskih 15-20 katova, ovo malo strši. Treba omogućiti investicije ali ne treba baš prihvatiti apsolutno sve što bi investitor želio.

Kupujmo hrvatsko!

osi3 5.12.2005.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
-

Ovo je definitvna pljuska Zagrebu, jednoj od rijetkih europskih prijestolnica koja je nezanimljiva Marriotu, jer ekonomska analitika govori da je to propali grad.

No, treba reći i da su se ovime Dalmatinci još jednom pokazali kao hrvatski prvaci u mužnji tuđeg nova: ovo uopće nije neka poslovna ili komercijalna investicija kako se pokazuje, nego gradnja omogućena dotacijom HBOR-a. Umjesto da ulaže u tvornice i proizvodnju, državna razvojna banka mlati kapitalne novce u neboderčini za koju nitko ne zna kako će poslovati, pa bi bilo zanimljivo da HBOR javnosti pokaže ekonomsku analizu opravdanosti ovog projekta, kada znamo da recimo baš u tome Zagrebu ogroman broj uredskih zgrada zjape prazne.

benčić-jur 14.3.2008.
Srednji krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Što je sa susjednim kompleksom zgrada ciglaste boje? Dali je još uvijek u vlasništvu zagrebačke Medike dd ili su ga preuzele banke kao kolateral za pokriće zajmova, koje je Medika dd replasirala Agrokoru ??

miami 19.8.2007.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Nema mi goreg ići u hotel “ koji neboderski strši k oblacima ::” To me podjeća na povijest Poljske
gdje smo mi, studenti..baš bili u jednom takvom uskom, visokom neboderu…jer su kao svi ostali bili
manje klase , moš mislit….ma, to je loše za turizam..
To nije Hrvatska…Mnogi se boje visina, traže niže katove…panorama….?

…prodajte dionice…-kupite nekretnine!