Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Gredelj 2018. izlazi iz stečaja u stranom vlasništvu
Pretraživanje
Dionička društva
Stečajni upravitelj do 15. prosinca očekuje nekoliko ponuda ozbiljnih kompanija, a vjerovnicima najavljuje 50%-tno namirenje.
TORNOS 20.8.2015.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
-

I dok Lovrinović priča priče o reindustrijalizaciji, istinski proces reindustrijalizacije donose tvrtke u stečaju i novi strani vlasnici istih.
Čak i kad je do temelja deindustrijalizirana tvrtka, da upotrijebim blagi izraz, industrijska tvrtka kao Gredelj, pokazuje svoju žilavost u reindustrijalizacijskoj potencijalnoj svjetskoj zanimljivosti i svjetskoj atraktivnosti!!!!
Zato treba ozbiljno shvatiti upozorenja Marije Penave i Marka Družića, koji još 2014 godine pišu:“ … uzimajući u obzir Europsku dugoročnu transportnu politiku s jedne strane, te preuranjenu i apsolutnu deindustrijalizaciju u Hrvatskoj s druge, zaključak je da bi se Hrvatsku industrijsku strategiju moglo značajno unaprijediti. Naime, oba fenomena sugeriraju željeznice kao okosnicu reindustrijalizacije Hrvatske u suvremenome kontekstu. Smatramo kako bi se uzimanjem navedenoga u obzir doprinijelo razvoju hrvatske industrije.“

jod 15.9.2010.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

HDZ i željeznice?
HDZ i industrija?
Nemojte nas zasmijavati. Autobusi i hodoćašća, to je maksimalni domet.