Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Frizura francuskog predsjednika mjesečno košta 75 tisuća kuna
Pretraživanje
Dionička društva
Ugovor o radu Oliviera B., "osobnog frizera šefa države", potpisala je 16. svibnja 2012. tadašnja direktorica ureda u Elizejskoj palači Sylvie Hubac, ističu novine.
Chef 20.11.2007.
Dugotrajni korisnik
-

Ako uzmemo da lik zarađuje 10.000 eura bruto /mjesečno, to iznosi, ajmo reći 75.000 kn mjesečno.

Dakle, recimo da je lik otvorio ženski frizeraj u Zagrebu, što znači da bi u 20 radnih dana u mjesecu trebao zaraditi 3.750 kn po danu (kao one-man army frizer).

Recimo da ženska frizura košta cca 350 kn po osobi. Što iznosi da bi jedna osoba trebala “obraditi” 10,7 klijenata dnevno. Naravno jedna osoba može obraditi maksimalno 5 osoba, što iznosi 1.750 kn po danu zarade (sve su bruto cifre).

Drugim riječima lik još uvijek naplaćuje premalo jer “mora biti u potpunosti na raspolaganju i pratiti Francoisa Hollandea na većini putovanja” i realno nema uopće vlastiti život.

Ne trebamo uopće ulaziti u to da lik vidi maksimalno 60% tog svog bruto iznosa…

gost555 13.7.2016.
Novi korisnik
100%

Svojedobno je Hollande predlagao uvodenje poreza od 75% najbogatijim francuzima. I sasvim jasno, najproduktivnija klasa Francuske medu kojima su primjerice Bernard Arnault, Karl Lagerfeld i Gerard Depardieu bili najeksponiraniji, proglasili Hollandea idiotom i neki od njih najavili da ce pobjeci u susjednu Belgiju pred tim, blago receno, stupidnim haracem. I sve dokle prokleti birokrati, drzavni cinovnici na svim razinama tako trose novac poreznih obveznika koji odvajaju ogroman dio svoje zarade bilo za frizure predsjednika, skupe limuzine ili ogromnu masu placa u drzavnoj upravi, ne treba cuditi da neke zemlje gospodarski stagniraju a tvrtke i bogati pojedinci koncentriraju u prosperitetnim zemljama sa simbolicnim stopama poreza i minimalnom drzavom.

Fishriba 30.1.2016.
Korisnik s iskustvom
-

Ha ha ha

Moller 20.8.2008.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

znači, oko 150 000 da ima svu kosu