Croatia osiguranje ostaje u domaćem vlasništvu! Novi vlasnik je Adris

Naslovnica Forum Komentari članaka Croatia osiguranje ostaje u domaćem vlasništvu! Novi vlasnik je Adris

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

***e kad se sad nisam šlogiro, nikad neću! [emo_smijeh]

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

degutantno. ako nije todorić, onda je to adris.

sad možemo očekivati jedan lijep paket antitržišnih zakona koji će co-u osigurati privilegiran položaj.

nije dovoljno što smo isprobali sve najgore načine za unišititi industriju ovih zadnjih 20 godina, nego sad još preuzimamo i “oprobani” slovenski model, koji je sloveniju od najuspješnije pretvorio u najneuspješniju tranzicijsku zemlju.

čemu služi eu, čemu služi ek, kao da smo ušli u federaciju s bjelorusijom i kazahstanom, a ne u eu.

Interesantno je da su danas pale hrvatske drzavne obveznice.

Moguce da investitori predvidjaju kako ce privatni vlasnik CO biti manje sklon kupovanju rizicnih drzavnih obveznica ili da ce ih se cak rijesavati.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

CO će i dalje biti uspješna kompanija, uspješnija nego do sada.
Kamo sreće da u RH ima više ovakvih uspješnih kompanija poput Adris grupe koje su spremne uložiti svoj kapital i znanje.

CO je prodana za 119 mil €, a ostatak će ADRIS uplatiti u CO odnosno SEBI u temeljni kapital i tako će postati većinski vlasnik CO!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Za 119 mil € LINIĆ je poklonio tvrtku od 10,0 milijardi kuna imovine i 32,0% tržišta osiguranja,(jedinog državnog financijskog giganta) a deficit će nadoknaditi utjerivanjem poreza od bakica s placa ili iz prodane kave po kafićima.
Zašto uplata od 110,0 mil € za dokapitalizaciju nije išla u rezerve društva već u temeljni kapital, pa da država ostane i dalje većinski vlasnik. Da se razumijemo CO nije trebalo dokapitalizirati jer ima ogroman portfelj, rezervacije, solventnost, likvidnost, pokriće rezervacija pa se izvodi zaključak da je dokapitalizacija samo “smokvin list” za ovaj deal, a ovo je model plati sebi pa postaješ vlasnik u ovom slučaju ni manje ni više nego GRUPE CO.

Da li je to uopće nekoga briga u ovoj zemlji???????

Šta reći??”sjaši kurta da uzjaše murta”[emo_bijesan]zašto prodavati nešto što funkcionira??to ne mogu shvatiti?objašnjenje je jedino da su lijevi dali svom igraču da čuva za njih??

basler osiguranje koje ima 4%RH tržišta plaćeno 87Mil.EU a CO koje ima 35% tržišta plaćeno 119mil.EU[emo_bijesan]gdje je razlika??[emo_bijesan]

TO MOŽE SAMO U HRVATSKOJ …..

prodaš 39.05% Hrvatske financijske perjanice za cijenu kikirikija i još na način da kupac ZA TE NOVCE stekne 60,0% vlasništva!!!!!

Privatizacije INE je beba za privatizaciju CO……

ZAŠTO NITKO NE REAGIRA?????


CO će i dalje biti uspješna kompanija, uspješnija nego do sada.
Kamo sreće da u RH ima više ovakvih uspješnih kompanija poput Adris grupe koje su spremne uložiti svoj kapital i znanje.

adris je “uspješan” samo u blokiranju stranih investicija koje su im konkurencija. blokirali su 500 milijuna eura greenfield investicija, to je 3 i pol milijarde kuna, spriječili otvaranje 2500 izravnih i 4000 neizravnih radnih mjesta, samo da bi vrhuška tdr-a zadržala monopol i trpala profit u privatne džepove uskog kruga ljudi izravno povezanih s političkim elitama.

sve po mjeri hrvatskog feudalizma, šačica izabranih obitelji koji žive bolje od arapskih šeika, svi ostali u bijedi jer su ne samo siromašni nego nikad neće imati ni priliku nešto zaraditi u uvjetima stalnog sprječavanja tržišne konkurencije.

adris je kao i todorić parazit koji siše preostalu krv iz hrvatske ekonomije i cijelog društva.

Mene je jedna stvar u ovome navjerojatna. Najbitnije je kako kazu Linic i Milanovic da ostane u domacem vlasnistvu. Pa ako je to najbitnije sto su uopce prodavali.Druga najbitnija stvar je sto drzava ima kontrolni paket,a cijelo vrijeme govore kako je drzava los gospodar. Ima li u ovoj Vladi itko ne normalan nego prosjecno intelignetan da vidi koliko su ove izjave debilne.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

a sad će vjerojatno trezor kupovati dionice adris pa potom diliti članovima uprave za izvanvrhunski doprinos razvoju firme haha

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

E, Dario0000 pa naravno da će se sad vidjeti prava vrijednost CO jer privatni vlasnik neće tolerirati jalove troškove, a restrukturiranjem odmah može doći do profita 80-100 mil € godišnje pa će period povrata investicije od 119 mil € biti kraći od dvije godine.
U tome i je sva nelogičnost i namještaljka prodaje za džabe!!!

Adrisu su potrebne samo škare i ništa više….i evo nezamislivog profita!!!

Mene samo interesira kojom brzinom ce se rijesit potrazivanja od 4 miljuna kuna koje imaju u KSST.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close