Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Bohaček najavio trajno rješenje za kredite u francima
Pretraživanje
Dionička društva
"Trajno rješenje je konverzija u eure, konverzija u kune je nemoguća".
damiruka 9.5.2007.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
100%


“Presuda je poništena i zbog valutne kamate i valutne klauzule, što me iznenađuje. Čudi me da jedan prvostupanjski sud može pravomoćnu presudu višeg suda interpertirati na drugi način” ( bohaček)
Drago mi je pročitati da je gosp. Bohaček iznenađen, a nadam se da bi uskoro mogao biti i “uvređen”.
1) Gosp. Bohaček također morate znati kako broj stanovnika svake zemlje nije jednak pa tako Poljska broji cca 38 mil. st., Rumunjska 22 mil. st., Mađarska 10 mil. st, a Hrvatska 4,25 mil.st.
2) Ako pod legalnim smatrate što vas zasada štite ili ne žele odrađivati svoj posao “određene” institucije, to ne znači da će biti dovijeka. Imali smo prilike vidjet posljednjih godina što se događa “nedodirljvima i neuništivima”.
Od srca vam želim Sretan Uskrs
Autor ima kredit u CHF-ima ( još 4 godine otplate )

SergejSad 28.9.2010.
Dugotrajni korisnik
100%

Ako se laž ponovi dovoljno puta, možda će netko zaboraviti što je istina. A istina je ono što je sutkinja u Osijku utvrdila: ugovor je ništetan, i to se da vrlo jednostavno utvrditi čitajući sam ugovor i Zakon o obveznim odnosima.

Možda bi Bohaček bio manje “iznenađen” da sam pročita djelove zakona koji su iznenađujuće jasni i usklađeni sa europskim.

A što se tiče pregovora, dragi Bohaček, mislim da bi nakon prvotnog “iznenađenja” morao shvatiti da u pregovorima možeš samo dobiti, jer sve je bolje od onoga što te (ne osobno, već banke koje predstavljaš) čeka na sudu. Stoga bi umjesto odugovlačenja, možda mogao razmisliti da ubrzaš pregovore.

Geenday 16.1.2009.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
100%

Buhaček ugovori su u banani, stvara se pozitivna sudska praksa

POVIJESNA PRESUDA Sud u Osijeku poništio ugovor za kredit u švicarcima

Vaš link … [jutarnji.hr]

Rijetke ćeš navući na konverziju chf u eur, ljudi će pričekati poravnanje iznosa isplaćenog kredita vs. uplaćene love na kreditnu partiju i galantno poništiti ugovor preko suda + da mogu i malo duže uplaćivati pare na kredu pa banku elegantno iskamatariti

Zadnja izmjena: Geenday (2.4.2015. 14:33)

free flow information

autolik 28.1.2011.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
100%

kako komentirati taj lik: dobar sluga stranog gospodara.gospodar ga honorira dionicama.čim ga vidiš kako izgleda sve je jasno.

Geenday 16.1.2009.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

VRHOVNI SUD POTVRDIO Promjenjive kamatne stope za kredite u švicarcima su nezakonite!

Vaš link … [jutarnji.hr]

free flow information