Bez imigracije teško će se razvijati hrvatski turizam, poljoprivreda i brodogradnja

Naslovnica Forum Komentari članaka Bez imigracije teško će se razvijati hrvatski turizam, poljoprivreda i brodogradnja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

OK, evo ja sam iz BiH, 32 godine, imam HR državljanstvo tako da nema birokracije oko mog zapošljavanja, spreman sam doći sa ženom raditi u Hrvatsku. DIplomirani sam pravnik sa 5 godina radnog iskustva kod odvjetnika i koliko sam upoznat mogu raditi bez problema kao pravnik u HR uz nostrifikaciju diplome. Ne tražim nužno posao u struci, znam servisirati, održavati i sklapati računare, govorim tečno engleski i prosječno njemački jezik. Moji uvjeti su, stan na korištenje od minimalno 50 m2, stanarinu i režije plaća poslodavac i minimalno 6000 kuna neto plata. Radno vrijeme maksimalno 40 sati sedmično uz plaćen prekovremeni samo ako ja želim. Za kontakt tu je e-mail: nerman.talakic@live.com. Hajd’ da vidimo kako se to Hrvatska otima za radnike.

jel da…a za tih 100 tisuća stranih studenata, koji bi ovdje studirali i upoznali kulturu bi država trebala snositi troškove smještaja hrane, doprinosa i režija dok bi im Atlantic i Agrokor davali đeparac od 12 kn/sat?!

umjesto da izrabljujete Hr građane niskim plaćama i uvaljujuči nam preskupo uvozno smeče pa sa tako izmuženim Hr parama radite akvizicije po sloveniji, srbiji, bosni i makedoniji, počnite poštivati i primjereno plaćati radnike umjesto minimalca na ugovor i agencija za privremeno zapošljavanje pa da vidiš kako u Hr ima tko će raditi !

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

***sad vam je valjda jasno da nama nema života dok su nam ovakvi na vlasti

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

New Report

Close