Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Aerodrom na Braču zatvara se, kamo će sletjeti Nijemci koji su već uplatili aranžmane za Brač?
Pretraživanje
Dionička društva
Andabak tvrdi da nijedan vjerovnik u budućem stečaju tvrtke neće ostati bez svojih potraživanja, uključujući i 18 radnika.
Bon Scott 21.3.2007.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

u ovoj banana-zemlji sve propada

…ladies and gentlemen….AC/DC

domach1984 12.7.2011.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

U Split?

I was early taught to work as well as play,
My life has been one long, happy holiday;
Full of work and full of play-
I dropped the worr...

Mecka 23.9.2010.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

koju milju južnije u Grčku

viewer 28.1.2012.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
-

Ne, nego cega se Hrvat uhvati, to propada. Jos prije par godina su htjeli otvarati aerodrome na Hvaru, Visu, Korculi…kao to je buducnost turizma a sad nisu u stanju odrzavati vec od drzave napravljeni aerodrom. Cijeli Brac je pun nesposobnjakovica, koji imaju samo jedan cilj: “gospeti, dva miseca minjat lancune i cilu godinu od toga zivit”!

mikro 19.4.2010.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

domach1984


U Split?

nije split nego trogir ………. da mi je znati koji je pametnjaković predložija gradnju aerodroma na braču …. ……. jer gledaj….
ako sletiš u trogiru zaradit će prjevoznci i taksisti vožnjom do splita …. u splitu će zaraditi prodavači sladoleda,suvenira,lokalne samoposluge,kafići na rivi ,postoji mogućnost i za šibicare (ako ima naivni i pohlepni a ima ih sigurno) i.t.d …i na kraju će i jadrolinija profitirat …..to je posal a ne sletit na brač i odma u hotel leći ,odmarat i šparat…..
,,,,,,,ja sam za to da se aerodrom na braču pod hitno zatvori a vi……

DAJ PET !!!