4 moguće opcije spajanja juga s ostatkom Hrvatske, evo koja je najskuplja

Naslovnica Forum Komentari članaka 4 moguće opcije spajanja juga s ostatkom Hrvatske, evo koja je najskuplja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Napravljen je jedan politički ustupak Bosni i Hercegovini da gradi autocestu kroz Popovo polje . To je dobra odluka vlade RH jer BiH treba da bude uključena u projekat “Jadransko-Jonska” autocesta .Pitanje je kada BiH može sagraditi to .Ne tako skoro po mom mišljenju . Još više vremena će trebati Crnoj Gori .
Hrvatskoj nitko ne može zabraniti da gradi auto-cestu do Dubrovnika i Cavtata .Zašto bi taj dio Hrvatske bio bez auto-ceste? Nije važno uopće ako je Hrvatska široka negdje 8 kilometara .Zagađenje od auto-ceste , pa nemojte molim vas ! Onda bi se Hrvatska trebala odreći i brodova i zrakoplova jer i oni zagađuju .Treba graditi auto-cestu do Cavtata preko Pelješkog mosta . Ako nema novaca onda izvršiti eksproprijaciju za 6 traka a graditi prvo dvije , pa četiri trake a zatim svih 6 traka .Zaustavne trake spašavaju ljudske živote ,pomažu kod gašenja požara i mnogo toga .

Glupe cifre. Ispada da se može napraviti dvije brze ceste za trećinu cijene autoceste. Tko bi onda uopće gradio autoceste?

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Sjenikovac…
Izgradnja autoceste preko Popovog polja je loš jer taj pravac misli financirati EU. Znači da nije pitanje hoće li BIH to isfinancirati jer novac dolazi izvana.
Upravo zato je to loša odluka da su naši glatko prihvatili izgradnju izvan Hrvatske.

Hrvati su neuki i nesposobni.

Sjenikovac: Čiste gluposti i preuveličavanje, autocesta uopće nije potrebna do tamo. Brza cesta i most će biti odlično rješenje – financijski i svrsishodno.
BIH se treba spojiti na koridor 5c što neće biti napravljeno u idućih 20 godina, a ne da sada još gledamo što su njihovi interesi po pitanju spajanja našeg juga

New Report

Close