Europejka u gaćama, Hrvatska i EU goli

Naslovnica Forum Komentari članaka Europejka u gaćama, Hrvatska i EU goli

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A što reči,Birtić kao Birtić,na vrhu kupovao hdel i ipkk,pisao kako to ide u nebesa a sad na dnu neće kupiti jer je pre rizično.Piše on da je ojre oročio a u drugoj rečenici da ne vjeruje bankama.A ja sad neznam gdje je on to oročio ako ne u banku. Ne kužim…

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Tom, malo si se preletio nije da ne vjerujes bankama (znam da vjerujes bankarima, bar meni vjerujes) nego ne vjerujes fondovima sto je velika razlika. U HR je osnovni problem neuredjenost svega sto bi trebalo donijeti makroenomsku stabilnost. Iz dana u dan sve je jasnije kako sve sto treba da uradi neko strucan i dovede stvari u red to uradi podoban i to na nacin koji samo produbljuje krizu i stvara nove probleme.

Od kako sam sebe uhvatio u laži više nikome ne vjerujem!

Oročio novce u bankama i državi kojoj ne vjeruješ?
Jako riskantna strategija

– zašto tako crno pišete o investiranju, pa ti fond menageri koje spominjete su ulagali doslovno isto kao i vi, katastrofalno.
– a lijepo se moglo zaraditi.
– zbilja nisam primjetila da su novinari pisali na crobexu 5.000 to vam je precijenjeno ne kupujte.
– isto tako kad smo bili na dnu s crobexsom nije bilo niti jedne lijepe vijesti.

– zašto pišete senzacijonalistički ???????????????’
– zašto ne pišete afirmativno i objektivno.
– zašto ne napišete da vam je TUHO od svih dionica dao prvu dividendu u ovoj godini.
– zašto ne napišete da vam je KODT narasla u godini dana 100%, plus su vam dali dividendu 96kn, a i sada će ići još jedna dividenda.

– i kada obićan svijet pročita vaš članak, ali i članke ostalih novinara dolazi do zaključka kako je puno bolje kupiti auto na kredit jer tada nešto posjeduju, jer dionice ipak mogu propasti, to je veliki i jako opasan rizik.

– a nije baš tako, može se zaraditi, pratite temu best buy i ulažite.
– naučite se pisati tako da educirate stanovništvo.
– najlakše je kritizirati, ali treba se naučiti raditi.
– ovdje mislim na financijsko ulaganje, koje vama očito ne ide.

– I love this game.
Pozdrav !

OVO JE ODLIČNA ILUSTRACIJA STVARNOG STANJA KOD NAS,SAMO JE KOD NAS PUNO GORE-NAŠI POGLAVARI I MINISTRI SE KOCKAJU ZA LOVU SA NAŠIM NOVCEM I KADA IZGUBE OTIMAJU NAM JOŠ NA “ZAKONIT”NAČIN A KADA DOBIJU TO SPREME U SVOJ ŽEP. NADALJE SVE IM JE DOPUŠTENO-DA LAŽU I VARAJU A DA NISU PRED ZAKONOM ODGOVORNI-SLALI SU NAS U RAT DA BRANIMO HRVATSKU ZEMLJU A SAD TU ZEMLJU SAMI POKLANJAJU SLOVENCIMA-ZATO MISLIM DA JE OVAJ RAT DOGOVOREN I DA JE OVO GRAĐANSKI RAT,POMJEŠAN SA VELIKIM KRIMINALOM PA STOGA NIJE NITI OBJAVLJEN KAO OBRAMBENI RAT-OKUPACIJA U KOJOJ SMO BILI JE NASTAVLJENA SAMO SE PROMJENILA ZASTAVA-ŽRTVE DOMOVINSKOG RATA SU RADNIČKA KLASA ,BRANITELJI I SIROTINJA KOI NIKADA NISU OBEŠTEĆENI NITI DOBILI SATISFAKCIJU A OKUPACIJA HRVATSKE EKONOMIJE I RADNIČKIH PRAVA JOŠ TRAJE

OVO JE AGRESIJA GORA OD 91.

ivana, oprosti što ne pišem na vi, ali ne mogu lagati publiku da te ne poznajem.
nemoj zamjeriti ni što sam bio dio omanje vojske ‘zaljubljenih’ u anicu. dok nisam saznao da je anica muško. no ne zamjeram ja anici što je muško. ima se tu za prigovoriti ozbiljnijih faulova. i zbog faulova koje je anica radio u serijama europska unija ima pravo misliti da mi hrvati još visimo na granama, a naznake silaska još nema…

ako ste baš željni educiranja stanovništva, napišite stanovništvu koliko posto trejdera u finalu završi u plusu, a koliko ih gubi. počinje li postotak gubitnika znamenkom 9?

ivana, ja bih s tobom na kavu. da malo pričamo o nafti na cca 26 dolara i rastu na 80, a malo o fond menadžerima, i nagradama za njihov rad.

www.knjigara.com

Joj,samo nek se ivana7 ne javlja,blefer na kvadrat koji špekulira sa 50k,a tu glumi parajliju.Samo se malo raspitajte.Sječa li se itko kada je najavljivala da će sve u tri p.m. zbog toga što će braniteljski fond prodavati inu,a onda se brzo ispravila.

Plavi: Belišće je zvijezda Baranje! Koliki vam je NAV (netto asset value) na imovinu :)

ajde neka se složim jednom s tom ivanom. birtiću, zaista si pretjerao u pesimizmu. to nam govori da je krizi na burzi odavno kraj. euforično si kupovao na visokim razinama a sada oročavaš pare kad kamate počinju svoj pad. upravo je trebalo raditi obratno. krajem 2007 izlaziti iz dionica (ja nisam), a ulaziti u oročenja, dok sada treba oročeno ulagati opet u dionice. i neka ovaj ciklus traje kraće od prošlog, opet će se moći zaraditi, a sigurno više od oročenja jer dolazi vrijeme jako jeftinog novca. o belexu da ne govorim, još je jeftiniji od nas. dakle, sada je pravi trenutak za ući u dionicu i to bilo koju i čekati 5 godina. ako ne budeš imao 50% u tih 5 godina, reži mi jaja.
a što se banaka tiče, moju plaću svakog mjeseca uredno odmah podignem da ne raspolaže bagra mojim novcima. isto tako dižem novce s računa firme kad god i gdje god stignem. kredite nemam a s bankom više ništa. ostali, dakle robovi (čitaj: kreditno zaduženi) taj luksuz si ne mogu priuštiti. to je ropstvo na 20 ili 30 godina. ne hvala. a što se tiče kupnje eura, trebao si danas kupiti. već ga ima po 7,28, a za veće iznose i po 7,26…teško se igrati s velikima, a ako već igraš s valutama, onda kupuj dolar ili funtu a ne euro jer vrijeme je da euro padne, a dolar naraste. tako je oncle sam odlučio.

...povijest se ponavlja...

Prošlo godinu i po od ovih komentara, dragi moji, kako sada gledate na situaciju 🙂


Tom, malo si se preletio nije da ne vjerujes bankama (znam da vjerujes bankarima, bar meni vjerujes) nego ne vjerujes fondovima sto je velika razlika. U HR je osnovni problem neuredjenost svega sto bi trebalo donijeti makroenomsku stabilnost. Iz dana u dan sve je jasnije kako sve sto treba da uradi neko strucan i dovede stvari u red to uradi podoban i to na nacin koji samo produbljuje krizu i stvara nove probleme.

Od kako sam sebe uhvatio u laži više nikome ne vjerujem!

New Report

Close