tražim posao

Naslovnica Forum Razno Posao – ponuda/potražnja tražim posao

– dipl.ing.stroj., 56. god., stručni ispit, njemački jezik, član HKAIG-u, traži posao.

Premjestio sam dio svoje poruke koju je koju je moderator smjestio u Bez cenzure – općenito

JAVNO OBZNANJUJEM SVOJ INTERES: TRAŽIM POSAO !!! Moja znanja su multidisciplinarna, a karakteriziraju me visoka motiviranost za rad i sposobnost za učenje.[/b] Kako je novinska redakcija mjesto koje okuplja različite i zanimljive osobe, možda ću imati sreću postati Poslovnim novinarom Internet portala Poslovnog dnevnika? U svakom slučaju, sve dok je moj cjelodnevni posao traženje zaposlenja, moja kolumna na Forumu Poslovnog dnevnika se nastavlja.

Sve koji su prepoznali moj neiskorišteni potencijal i žele uspostaviti poslovnu suradnju sa mnom molim da me kontaktiraju putem privatne poruke.

"[b]Čate[/b]" su najveći problem s kojim je Lijepa Naša suočena.


Martingale: ” Sve koji su prepoznali moj neiskorišteni potencijal i žele uspostaviti poslovnu suradnju sa mnom molim da me kontaktiraju putem privatne poruke. ”

Molim da me ne pokušavate kontaktirati putem privatnih poruka jer mi je moderator ukinuo povlasticu njihovog korištenja. HVALA !!!

???

Nikom nije učinjeno ništa slično pa ni Vama. Možda Vam je sandučić jednostavno pretrpan ponudama za poslovnu suradnju?

Igor Prstec, web urednik

Sve što mogu odgovoriti je [smiley2]

Poštovani Igore, očekujem da je sandučić prazan. Citiram VAS: “Proslijedili smo Vam na email poruku koja sadrži link. Klikom na link potvrđujete svoje podatke i nakon potvrde biti će Vam dostupni svi podaci u Vašem profilu.” Klikom na link u poruci dobijem LoggedInError.aspx?Type=NotApproved [smiley16]

"[b]Čate[/b]" su najveći problem s kojim je Lijepa Naša suočena.

Poštovani Igore, još uvijek tražim posao. Hvala što se ponovo mogu koristiti privatnim porukama. Pozdrav. [smiley2]

"[b]Čate[/b]" su najveći problem s kojim je Lijepa Naša suočena.

JOŠ UVIJEK TRAŽIM POSAO !!! Moja znanja su multidisciplinarna, a karakteriziraju me visoka motiviranost za rad i sposobnost za učenje. Sve koji su prepoznali moj neiskorišteni potencijal i žele uspostaviti poslovnu suradnju sa mnom molim da me kontaktiraju putem privatne poruke.

"[b]Čate[/b]" su najveći problem s kojim je Lijepa Naša suočena.

KAO SPECIJALISTA ZA UPRAVLJANJE TRŽIŠNIM RIZICIMA TRAŽIM POSAO U STRUCI VEĆ PET MJESECI.

MOLIM ZAINTERESIRANE ZA SURADNJU DA ME KONTAKTIRAJU PUTEM PRIVATNE PORUKE.

"[b]Čate[/b]" su najveći problem s kojim je Lijepa Naša suočena.

Evo ti moj prijedlog dok ne nađeš stalni posao: uvjeri nas da si zaista specijalist za upravljanje rizicima. Ja nisam, čak zapravo nisam niti siguran da znam pravu definiciju pojma i posla.
Objasni nam što ti je posao, što nudiš, što možeš učiniti da nam smanjiš rizik i povećaš dobit (jer smo primarno svi zbog toga u ovom poslu).
Ja sam siguran da bi neke kolege, i ja s njima, znale primjereno honorirati savjet stručnjaka.
Jasno, ako govorimo o razuminim iznosima.

Razmisli pa reci.

No respect

…i tu je tema zamrla…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!


…i tu je tema zamrla…[smiley2][smiley2][smiley2]

pretpostavljam da ga je Mercedes dobro uposlio…..[smiley2]

Scio me nihil scire

ne tražim posao samo me zanima još mišljenje dva pet
dobila sam ponudu za dobar posao. stvarno dobar koji ne želim prihvatiti iz razloga što mi je sadašnji poslodavac najbolje što mi se moglo dogodit u životu.

li bi mu trebala reći o toj dobroj ponudi?

Brain is like a parachute, it should be open to work properly[color=black][/color]


ne tražim posao samo me zanima još mišljenje dva pet dobila sam ponudu za dobar posao. stvarno dobar koji ne želim prihvatiti iz razloga što mi je sadašnji poslodavac najbolje što mi se moglo dogodit u životu. li bi mu trebala reći o toj dobroj ponudi?

Vrlo zanimljivi post! [smiley2]

Jedino je ostalo nejasno što točno mislite pod izjavom: “sadašnji poslodavac najbolje je što mi se moglo dogodit u životu”?
Zašto ne bi od života uzeli sve što vam nudi?
Lijepo prihvatite novu neodoljivu poslovnu poudu, a svog sadašnjeg poslodavca uzmite za ručicu pa s njim hodite ravno doma…..[smiley2][smiley2][smiley2]

La vita e bella!


vyestica: ” ne tražim posao samo me zanima još mišljenje dva pet dobila sam ponudu za dobar posao. stvarno dobar koji ne želim prihvatiti iz razloga što mi je sadašnji poslodavac najbolje što mi se moglo dogodit u životu. li bi mu trebala reći o toj dobroj ponudi? ” Vrlo zanimljivi post! [smiley2] Jedino je ostalo nejasno što točno mislite pod izjavom: “sadašnji poslodavac najbolje je što mi se moglo dogodit u životu”? Zašto ne bi od života uzeli sve što vam nudi? Lijepo prihvatite novu neodoljivu poslovnu poudu, a svog sadašnjeg poslodavca uzmite za ručicu pa s njim hodite ravno doma…..[smiley2][smiley2][smiley2]

Pa prošlo je mjesec dana dok si joj ti posejdone odgovorio…Gdje si bio ranije nevaljalče…
[smiley1][smiley1]
Žena je već na četvrtom poslu sada…


Posejdon: ” vyestica: ” ne tražim posao samo me zanima još mišljenje dva pet dobila sam ponudu za dobar posao. stvarno dobar koji ne želim prihvatiti iz razloga što mi je sadašnji poslodavac najbolje što mi se moglo dogodit u životu. li bi mu trebala reći o toj dobroj ponudi? ” Vrlo zanimljivi post! [smiley2] Jedino je ostalo nejasno što točno mislite pod izjavom: “sadašnji poslodavac najbolje je što mi se moglo dogodit u životu”? Zašto ne bi od života uzeli sve što vam nudi? Lijepo prihvatite novu neodoljivu poslovnu poudu, a svog sadašnjeg poslodavca uzmite za ručicu pa s njim hodite ravno doma…..[smiley2][smiley2][smiley2] ” Pa prošlo je mjesec dana dok si joj ti posejdone odgovorio…Gdje si bio ranije nevaljalče… [smiley1][smiley1] Žena je već na četvrtom poslu sada…

Neka je!
Samo se nadam da je sve svoje poslodavce odvela doma! [smiley2][smiley2][smiley2]

La vita e bella!

New Report

Close