MMF: Najgori dio krize tek slijedi

Naslovnica Forum Komentari članaka MMF: Najgori dio krize tek slijedi

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kak je pametan, gdje li samo spava ovakovo pametan? Baš se pitam. Koji kraj, čega? Totalno sve krivo funkcionira, mi smo u krizi od raspada Jugoslavije. Što brije ovaj lik?

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

on brije o stanju u svetskom gospodarstvu … Kakva te Juga spopala crni čovječe ? Najbolje da bi se on trebao osvrtati na stanje tamo neke rvacke ekonomije i utjecaj raspada juge na istu …. CCCCC

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!


Kak je pametan, gdje li samo spava ovakovo pametan? Baš se pitam. Koji kraj, čega? Totalno sve krivo funkcionira, mi smo u krizi od raspada Jugoslavije. Što brije ovaj lik?

Da u Jugi su cvjetale ruže,pa se raspala od silne divote

Ovo je kraj pocetka krize

Od kako sam sebe uhvatio u laži više nikome ne vjerujem!

Boli me sta kaze MMF,moja stara kupila 4 svinje,ja cu klope imat.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Pusti Jugu, kraj krize nije ni blizu, pitanje je samo tko ce bolje predviđati događaje.
Nasa vlast nije spremna ni sposobna da se suoci sa situacijom i “izlaz” im je put u EU.
A i tamo su zaglavili tak da ne vidim da ce ista biti bolje.
Može se ocekivati napuštanje velikih gradova i potražnja za skromnim i zdravim zivotu u manjim mjestima,
ali to su vec subjektivna predviđanja.

Kakva vas juga spopada cijelo svjetsko gospodarstvo je u banani, a hrvatska je u krizi od kad postoji pa im je ova svjetska kriza dobro došla da opravdaju svoju nesposobnost vođenja države. Naši veliki vladari koji se kunu u veliko hrvatstvo i ljubav prema domovini, tj. čovjek koji voli sigurno se ne ponaša tako prema svom narodu i državi. Nema boljitka dok se ne promjeni svijest ljudi, način razmišljanja i kad se razdvoji politika i gospodarstvo

Gdje li su sada oni jurišnici, hadezeovi prvoborci, egzotični likovi poput Doktora Šošića, Gostioničara i čuvara državnog štambilja Milasa, zatim Đukice Perice i ostalih iz te plejade. Svojom borbom za “Hrvatsku stvar” izborili su se za posebne mirovine od desetak tisuća kuna i kuće u sjevernim dijelovima Zagreba. Uspjeli su jer su osigurali bogatu starost, sebi i svojoj djeci i unučadima dok su oni koji su prije imali koliko-toliko život dostojan čovjeka sada na rubu gladi i za golo preživljavanje moraju kopati po kontejnerima smeće. Što sada ne kažu koju pametnu.


Gdje li su sada oni jurišnici, hadezeovi prvoborci, egzotični likovi poput Doktora Šošića, Gostioničara i čuvara državnog štambilja Milasa, zatim Đukice Perice i ostalih iz te plejade. Svojom borbom za "Hrvatsku stvar" izborili su se za posebne mirovine od desetak tisuća kuna i kuće u sjevernim dijelovima Zagreba. Uspjeli su jer su osigurali bogatu starost, sebi i svojoj djeci i unučadima dok su oni koji su prije imali koliko-toliko život dostojan čovjeka sada na rubu gladi i za golo preživljavanje moraju kopati po kontejnerima smeće. Što sada ne kažu koju pametnu.

najveći je problem što za te mirovine od 6-7000 kuna i više, nitko nije uplaćivao mirovinsko osiguranje. Prosječan radnik radi 35 godina, i svaki mjesec uplaćuje doprinos za mirovinsko osiguranje, bar 500 kuna, i nakon 35 godina ima mirovinu od cca oko 1000 kuna. A ovi "borci" za naš boljitak, nisu baš nešto uplatili, ali su si svakakako dosta toga isplatili, i još isplaćuju.
Nevjerovatno da u "kesu" ništa ne stavljaš, a iz nje vadiš, samo je pitanje, čije to oni vade.

sutra je novi dan.

New Report

Close