“Oduvijek sam ulagala u svoje znanje, prikupljala i analizirala istraživanja, koje sam testirala uvodeći inovacije u stvarni život”

Naslovnica Forum Komentari članaka “Oduvijek sam ulagala u svoje znanje, prikupljala i analizirala istraživanja, koje sam testirala uvodeći inovacije u stvarni život”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Na jetrene probe mi idu ovi izbori žene godine, poduzetnika godine, hohštaplera godine. Tko je ikada čuo za ovu gospođu? Po čemu je ona žena godine u odnosu na stotine tisuća drugih žena koje isto rade, na svom radnom mjestu i daju sve od sebe…? Tko je sudjelovao u izboru, urednik i njegova ljubavnica…? Dajte, najte..Poštedite nas ovih gluposti. Ako gospođa i draga kompanija u kojoj radi želi PR, to se lijepo plati i stoji plaćeni oglas. Sve ostalo za nekoga tko išta zna je cinični bezobrazluk.

“Sretna sam što radim u kompaniji s visokim udjelom žena od čak 46 posto u svojem menadžerskom timu. Hrvatski telekom jedna je od vodećih hrvatskih, ali i europskih telekomunikacijskih kompanija po zastupljenosti žena u menadžerskoj strukturi. ” – da, to je ta “ravnopravnost” 21-og stoljeća – ne traži se ravnopravnost na drugim položajima – samo menadžerskim! I na njima se ne traži više ravnopravnost nego prevlast!
Ajde, da vidimo ravnopravnosti – postavite žene na postavljanje kablova u kanale, instalacije baznih stanica, konfiguriranje mrežne opreme! Ajmo, ravnopravnost bez diskriminacije!

New Report

Close