Neslužbeno: Ivo Sanader ide u zatvor

Naslovnica Forum Komentari članaka Neslužbeno: Ivo Sanader ide u zatvor

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

a Jaca krumpirašica ?

https://direktno.hr/direkt/kud-franjo-ivo-tomo-tud-i-ja-a-nikada-ne-zna-nista-i-nije-kriva-11690/

Ma ja… sad ce on u BIH 🙂

Jaca Krumpirašica je maznula samo stan podmuklo nesretnoj braći Drobac još prije nego što ju je dr. Smranader postavio svojom voljom za premijerku. Jaca je maznula i dobru mirovinu preko Sanadera temeljem funkcije. To nije kažnjivo. Premala je vrijednost ukupno. Stan ne vrijedi ni milijun i po kuna. Jaca je legenda rekla je “kud Ivo tud i ja” i držala se toga i onda mu smjestila. Lukava je Jaca Krumpirašica. Nije joj bilo na kraj pameti raspisat izbore pa biti legitimno premijerka nego aklamacijom na račun dr. Ive, ali mu zabiti nož čim oslabi. To su lešinari i hijene, zli ljudi. Da je mene postavio za premijera ja bi mu kupio ručni sat od prve premijerske place za roćkas.


Jaca Krumpirašica je maznula samo stan podmuklo nesretnoj braći Drobac još prije nego što ju je dr. Smranader postavio svojom voljom za premijerku. Jaca je maznula i dobru mirovinu preko Sanadera temeljem funkcije. To nije kažnjivo. Premala je vrijednost ukupno. Stan ne vrijedi ni milijun i po kuna. Jaca je legenda rekla je "kud Ivo tud i ja" i držala se toga i onda mu smjestila. Lukava je Jaca Krumpirašica. Nije joj bilo na kraj pameti raspisat izbore pa biti legitimno premijerka nego aklamacijom na račun dr. Ive, ali mu zabiti nož čim oslabi. To su lešinari i hijene, zli ljudi. Da je mene postavio za premijera ja bi mu kupio ručni sat od prve premijerske place za roćkas.

to je nju partija izabrala na ilegalnom kružoku frakcije , stara je to kumrovčanka

Prizeljkujem jednog drugog premijera u zatvoru.

Podnesite prijavu. Ako priložite i dokaze olakšat ćete postupanje nadležnih tijela. Sve ostalo je obično laprdanje.

da je dr. Ivo dobio i 12 godina po meni bi bilo taman zasluženo. Dobio je 50% popusta. Možda mu zapljene i neki sat, bar jedan mu moraju ostavit.

Šta je s nesuđenim doktorom? Kad će on? Sanader je za njega nevinašce.

Kradaneeee……jel’ se spremaš?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Ža mi ga i gotovo!

DAJ PET !!!

a turudić već govori
http://hr.n1info.com/Vijesti/a382692/Turudic-U-slucaju-Ive-Sanadera-moze-doci-do-prekida-izvrsavanja-kazne.html

New Report

Close