Rusima ide najveći paket: Dobit će 44 posto Agrokora?

Naslovnica Forum Komentari članaka Rusima ide najveći paket: Dobit će 44 posto Agrokora?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Što će biti sa preostalih 6-7%? To je pravo pitanje 🙂

Nitko ne piše da se ovakva nagodba temelji na jamstvima koja su poslana u parnice. Vidjet ćemo dal je Trgovački sud javni bilježnik koji ovjerava nagodbu ili je sud koji ispituje jeli nagodba zakonita.

Jordane,
meni se cini da su ta jamstva jako dobar adut u pregovorima. Također, postoji mogućnost da se eventualno povuku ta osporavanja ili nekako rijese a za uzvrat male pozove za pregovarački stol. Ali ostaje svakako pitanje zakonitosti. Svakako ce biti zanimljivo gledati daljnji rasplet situacije, pogotovo situaciju sa osporenim jamstvima koja su svakako najbitiniji dio cijele ove priče

Jordan, nije ni stvar parnica nego netko ta jamstva treba potpisati da bi ušla u izvještaje, zar uistinu mislite da se nekome ide u zatvor za Todorićevo korporativno kuhanje knjiga u suradnji s ostalim financijskim kemičarima?
Ovim putem potpora Upravama kompanija da stvarno rade ono što im je u opisu posla-briga za vlastite kompanije, a ne jednog dioničara i dobavljače drugih kompanijama.
Gdje su dugovi nastali, tamo neka se naplate!

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

.po ovoj logici, jamstva su sastavni dio nagodbe, priznata su ……idemo dalje ????

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

miami pričekajmo izvještaje 🙂

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

Fantasticno

Cijene alkohola u Konzumu ce se prepoloviti. A mozda ubace i vodku u kioske Tiska.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

..sad čitam …sporna su samo jamstva prema sestrinskim , društvima……ona društva, koja su
bez dobiti, bez prometa, a preko njih se prao novac..
KOliko je to u postotku jamstava od ukupnog iznosa?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close