“Situacija u Croatia Airlinesu je zabrinjavajuće loša”

Naslovnica Forum Komentari članaka “Situacija u Croatia Airlinesu je zabrinjavajuće loša”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

To da je CA vecinu svojih sansi za trzisnim repozicionioniranjem propustila to nije nikakva tajna, ta kompanija je bez obzira na promjene u okruzenju nastavila raditi ono sto su radili prije 10 ili vise godina. Ali Ali….kad se dogadja da radnici umjesto odbora direktora I uprave brifiraju predstavnika vlasnika o tome kakva je situacija I sto treba I sto ne treba ciniti…to samo dodatno pokazuje koliko je ta firma zaostala u socijalistickom samoupravljackom mentalitetu I koliko su oni zapravo pogubljeni I zbunjeni. CA moze biti odlicna ako se kvalitetno pozicionira I usmjeri na rast a ne ocuvanje statusa quo. Ali ako ce radnici upravljati kompanijom a ne profesionalni management, onda se ne moze ocekivati nikakav suvisao plan niti smjer. Jos jedan dokaz da takva firma ne moze opstati u drzavnom vlasnistvu jer drzava niti zna sto hoce kao vlasnika niti da zna sto hoce moze to izvesti. Na zalost ta kompanija ce potonuti ako se hitno ne privatizira.

A što ovaj jad od hrvatskih političara nije u stanju raz….bati.

mi smo ipak zemlja slučaj

državna firma pa da stoji loše.ajde molim te.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Croatia Airlines je socijalistička tvrtka sa socijalističkim mentalnim sklopom upravljanja a jedini racionalan lijek je privatizacija.

Kupujmo hrvatsko!


Croatia Airlines je socijalistička tvrtka sa socijalističkim mentalnim sklopom upravljanja a jedini racionalan lijek je privatizacija.
Pa prije 5 godina se nitko nije javio:
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/nitko-se-nije-javio-za-kupnju-49-posto-dionica-croatia-airlinesa—313059.html

Čisto sumnjam da bi sada bio drukčiji ishod.

New Report

Close