Savjetnička liga prvaka: U lovu na angažman Morgan Stanley, Goldman Sachs, JP Morgan, Lazard…

Naslovnica Forum Komentari članaka Savjetnička liga prvaka: U lovu na angažman Morgan Stanley, Goldman Sachs, JP Morgan, Lazard…

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kakve sad Marić ima veze s Inom, sad je postao i naftni stručnjak? Samo u Hrvatskoj i nigdje drugdje na svijetu, u pod plaštom politike u sve se razumija, ni za što ne odgovara. Da ima itko među njima tko nije šarlatan, doveo bi nekog stručnjaka da im bar pomogne artikulirati što uopće žele postići, ta nije valjda otkup dionica sam sebi svrha, bez ikakve poslovno-tehnološke podloge za odlučivanje! Suludo.

I to sve u svjetlu odluke razvijenih zemalja o zamjeni motora s unutrašnjim izgaranjem s onim električnim.
A vrijeme zamjene je 20 godina takoreći sutra! I što tada kome prodavati gorivo? A osposobiti INU za proizvodnju nije mačji kašalj, već zahtijeva velika ulaganja.Da li će se ona amortizirati u prije spomenutom roku?

zašto se Hrvatska vlada ne ugleda na američku, opali INI 10 milijardi kazne, pa predstečaj gdje je ona vjerovnik, i dokapitalizacija po 10 kuna?

evo ne treba vam više Morgan Stanley 🙂

radi se o težem slučaju kleptomanije u kombinaciji sa niskom inteligencijom. primjetljivi su i kompleksi niže vrijednosti u ophođenju sa inozemnim hoštaplerima

New Report

Close