Premijer Plenković i ministar Marić oduševljeni podizanjem rejtinga Hrvatskoj

Naslovnica Forum Komentari članaka Premijer Plenković i ministar Marić oduševljeni podizanjem rejtinga Hrvatskoj

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

moram reci.
sve u drzavi je u banani a rejting nam raste.

Rejting su nam povisili zbog navodnih dobrih rezultata.

Ja bi molio Premijera da odgovori da li je izvještaje koje daje ministar Marić radi ON ili netko drugi.

Jer ako izvještaje radi netko drugi, onda je to kao i kod agrokora najvjerojatnije krivotvoreno.

Jer situacija u Hrvatskoj nikad nije bila gora.

To su dobre vijesti. Ali reforme koje su napravljene nisu dovoljne I reforme treba ubrzati.

Ma koga oni lažu.
Uzeli su Ramu, frajer će zamračit Agrokor, penzioneri samo na Ledu gube preko 500 mil kuna ako Ramo izvede svoj prljavi ples, nakon ovog tko će ulagati u ZSE da mi je samo vidjeti tu budalu.?
Dobavljači će sve izgubit,i a najbitnije neće imati gdje prodavati robu, umjesto da traže udjele po ostalim kompanijama trebali su uzeti cjeli Konzum srezat ga na pola, maknuti rođake i ekipu i napraviti kanal kroz koji bi išli hrvatski proizvodi-ovako nemaju ništa!Dobit će mrvice koje nesmiju na burzu i koje će onda Knighthead otkupit za siću i naknadno skupo prodat netkome tko već čeka!

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

Da, ali ima i jedna dobra stvar u svemu tome -HDZ će izgubiti izbore.
Mogli su na tome pokupiti brdo bodova, a oni iz malog s_____ naprave mega s____.
Kad mislim da je Berni crveni poglavnik vrh politike, Plenki i Kokolinda me iznenade.
Ovce im nebi dao da čuvaju jer bi ih Ramo odveo u susjedno selo i prodao, a njima rekao kako su ih oteli vanzemaljci!
Ali bi onda Kolinda razmislila i dubokoumno rekla znala sam da nam trebaju avioni….da smo ih imali to se nebi dogodilo…
Kakva zemlja majko mila i oni se hvale podizanjem, nek si prvo podignu IQ, a onda sve ostalo.

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

To je nagrada za Todinu glavu.

Očekivano .

Vidi se oporavak na svakom kutu.

to je jos uvijek neinvesticijski rating stoga nemojte previse slaviti. To je nizak rating zbog kojeg placamo milijarde kamata svake godine. Sovenija je skoro na A ratingu. Nemojte predstavljati neinvesticijski rating kao nesto dobro i kao neki grande napredak.
Promjene su u dobrom smjeru ali promjene su prespore jer su reforme koje uvjetuju promjene ratinga prespore. To ce tako biti dok ekonomsko-regulatornu politiku definiraju old school old boysi komunjare tipa Lovrincevic i Jurcic i njima slicni.

to je jos uvijek neinvesticijski rating stoga nemojte previse slaviti. To je nizak rating zbog kojeg placamo milijarde kamata svake godine. Slovenija je skoro na A ratingu. Nemojte predstavljati neinvesticijski rating kao nesto dobro i kao neki grande napredak.
Promjene su u dobrom smjeru ali promjene su prespore jer su reforme koje uvjetuju promjene ratinga prespore. To ce tako biti dok ekonomsko-regulatornu politiku definiraju old school old boysi komunjare tipa Lovrincevic i Jurcic i njima slicni.

Normalno da su iznenađeni, jer je došao sam po sebi, ne njihovom zaslugom…

Anemičar oduševljen a rejting nam i dalje smeće …jadna li nam država…

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Rating agencije su privatne firme koje za svoje procjene nicim ne jamce. Mozes ih potplatiti a uvjek i svugdje djeluju u interesu SAD. Knighthead lako moze organizirati tako sto kako bi naivcima u nekoj HRV prodavao maglu. Prije izbijanja krize 2008 sve banke svjeta su ulagale u papire koji su imali najveci rejting AAA koji nisu imali nikakvu podlogu za to. Sto se dogodilo, svi znamo. Plenki skrece pricu s problema jer jedino sto je naucio jest lagati i nista ne rjesvati.

New Report

Close