Božo Petrov podnio prijavu DORH-u protiv Ivice Todorića

Naslovnica Forum Komentari članaka Božo Petrov podnio prijavu DORH-u protiv Ivice Todorića

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Bravo ! Konacno je neko rekao popu pop 🙂 samo sto u dzepu ne zvoni jedan novcic. Nije Todor sam. I imao je dobre planove, ali nije razvijao vlastitu proizvodnju. Nije imao odrzivi razvoj. Ne mozes sve uvoziti.zasto ja u konzumu kupujem spanjolsku rajcicu ? Spanjolske agrume ? Kineski cesnjak ?

Status Quo: Roll Over Lay Down

Todorić ima omni potentni delirijum, njemu nije jasno što se sada sve to događa, kao ni Vidoševiću ili Sanaderu. Nije mu jasno zašto su odjednom svi protiv njega, a do jučer mu se toliki uvlačili u guz.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Sigurno je prijavu ovjerio kod javnog bilježnika

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Sta priglupi Bozo Petrov ne Prijavi DORHu vlasnika LIDLa ili KAUFLANDA ?

Hebote, koji iidiot, pa ne bi Agrokor bio u problemu da nije plaćao preskupu kamatu na kredite koje je ulupao u Ledo, Belje, PIK, zvijezdu i od njih napravio svjetske proizvođače sa vrhunskim proizvodima.

Petrov se samo sramoti kao vrhunska neznalica ili iz nekih populistickih pobuda se javno blamira kao neuk čovjek. Ide dizati kaznenu prijavu na temelju demantirane izjave iz Moskve koju valjda nije ni čuo ni procitao u orginalu!

Todoric pozurio sve predati Rusima da ga Hrvati ne razvlaste ?Radi li se o tome ?

Status Quo: Roll Over Lay Down

roglić je financirao most tako da se tu nadziru neke konture ali gdje je to još do prave istine.

who dares, wins

o jadničak pi*kasti di si bio do sada…aj ne trkeljaj ko tebe više doživljava…. nagu*io si se kom si stigel….licmjeru jedan

pepe7

Rusi planiraju potpisati sporazum prije nego Vlada donese zakon kojim se otvara mogućnost da Vlada upravlja Agrokorom i imenuje svog povjerenika

Status Quo: Roll Over Lay Down

Kokošari i kormorani se okupljaju oko leša….

Konačno da je Petrov nešto korisno napravio,jel kako čujem ne da se Tozo iz Agrokora.
Nadam se da će DORH odraditi po kratkom postupku ovaj slučaj,ovo stvarno nije zahebancija,Tozo je bacio RH u očaj, pogodovanjem bivših političara,ponajprije SDP-a.Nije da se Tozi naslađujem,ali konačno mora shvatiti da mu više nije mjesto u Agrokoru,kao i ostalim vodećim strukturamu u istoj tvrtki.Mislim da je on po najmnje krivac za propast tvrtke.Prepustio je nestručnim menandžerima da mu vode tvrtku,dok se on baškario.Izgleda da će mu oduzeti svu pokretnu i nepokretnu imovinu,u biti mi ga je žao.Ali mora biti svijestan svih konzekvenci propašćom njegove tvrtke,i vjerovatno nebrige što mu rade iza leđa njegovi njaboplji legosi.Postoji i Latinska izreka:”Timeo Danaos et dona ferentes”!


Todorić ima omni potentni delirijum, njemu nije jasno što se sada sve to događa, kao ni Vidoševiću ili Sanaderu. Nije mu jasno zašto su odjednom svi protiv njega, a do jučer mu se toliki uvlačili u guz.
tko se kome uvlacio 27 godina to diskutabilno .
hdz-sdp-udba je drzala ljestve ovome sve godine.
jeste li svjesni da ce narod platit sve ove dugove? na ovaj ili onaj nacin

Da,možda ste tu u pravu,pa Udba je i stvorila Rh,čast iznikama.Tako je stvorila i ovaj megalomanski projekat,Agrokor,kako ona to perfidno radi,s nepismenim ljudima na okrutnom tržištu,o kojem oni nemaju blage veze,bitno je da para sjeda,a kako će je vratiti,koga hebe.Baš bih volio
da se otvore dokumenti UDBE.Svašta bih se iz otvaranja dosjea zaključilo.Svi se boje otvaranja tih dokumenata,od stranaka,do partije,jer u biti 99% ima putra na glavi.

Ne budite naivni,to je samo Mostova predizborna promidžba.Šta on ima kao fizička osoba tužiti Todorića?Neka naredi DORH-u službeno ako smatra da tu ima nešto,njegova se tužba zasniva na izjavi Rusa koji se sljedeći dan “predomislio”:
“Postignut je sporazum ovih dobavljača kod banaka da ne trebaju plaćati do dospijeća kredita. HNB cijelu situaciju prati već 18 mjeseci i upozorava poslovne banke da to računaju u limite i kritičnu ili kriznu izloženost prema Agrokoru.
Taj inovativni model osmišljen je u Konzumu uz plaćanje preko faktoringa gdje rizik neplaćanja od strane Agrokora pada na same dobavljače. Na taj model je mislio direktor VTB banke kada je govorio o nepravilnostima u financijskim izvješćima, doznajemo od izvora bliskim dobavljačima.”
http://hr.seebiz.eu/agrokor-najvise-…isu/ar-153324/

Za ove nepravilnosti znamo svi odavno.Big deal.

"Only dead fish swim with the stream"

New Report

Close