Najviše prilika je u hidropotencijalu gdje imamo znanje, tehnologiju i veliku primjenu

Naslovnica Forum Komentari članaka Najviše prilika je u hidropotencijalu gdje imamo znanje, tehnologiju i veliku primjenu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Clanak vrvi nebulozama..ili je konferencija bila zapravo nastup opsjenara. Naime. RH nema mogucnost graditi nijednu HE jacu od 20MW – dakle moze tu i tamo sagraditi neku igracku od elektrane.

BigBoffin

Nitko od nazočnih nije tamo zbog Hrvatskih interesa! Već isključivo osobnih. Nadalje, sav čelik koji uvozimo, cement, fotonaponski paneli, solarni kolektori… pa sve nam prodaju ko znate već što pod bubrege! A tako lijepo obučeni i tako dobro “smješteni”.
Ajmo malo iskoristiti majku LOGIKU, pa kad je svemu tomu tako i svi oni mudraci to znaju, pa zašto nisu otvorili privatne firme i odradili sve ove poslove, izgradili ove “savršene” projekte za obnovljive izvoze energije…? Zašto nisu!? Pa stvarno ZAŠTO!? Ili su skromnih intelektualnih sposobnosti ili samo skromni!? Hihihi
Ma kako da ne, guraju kola (svoju državu) u provaliju za tuđe interese i dobre provizije, djecu školuju i šalju u inozemstvo… sve govori samo za sebe. Ne vjeruju niti oni samo u to što pišu i govore, jer bi u protivnom sami prvi stajali u redu i radili to što nam turaju pod nos sa sigurnih stolica “sposobnih”, nemaju nikakav rizik, provizije su avansne a bonusi izvjesni.
No da trebaju bilo tko od njih gurnuti ruku u vatru i biti poduzetnik a ne savjetnik…. šta mislite kako bi završili?! Pa ako pogledamo hrvatske “perpetuummobile genije” poput G…, M…, V…, K…. ma ima ih ko u onoj pjesmi “kolko nas ima”… koliko ih je pokrenulo biznis? A i kako su završili oni koji jesu!?
Ha, jel sve ovim rečeno? Namagarči poslušnike izabrane u Sabor, Vladu i Ministarstva da pognu glave i isture “stražnjice” unatrag i samo neka blagonaklono klimaju i potvrđuju briljantne ideje i misli onih koji sami nikada to neće i nemogu napraviti!? Zašto, zato što su svi ko “savjetnici-prevaranti” prodaju maglu”
A ako se malo pozabavite i Sudskim registrom tvrtki i osoba u njima…. vidite kako ljudi koji se nikada nisu oznojili prodaše dušu i tilo ko Juda i evo ih žive bolje nego li je ikada pošten čovjek i radnik mogao živjeti! Zapelo mi za oko nasilno guranje poljoprivrede i eko industrije iza koje se krije tko zna tko i što!? Malo pročačkajte firmu
P .
R .
I .
S .
I .
K .
A d.o.o. pa će te vidjeti kako marketinški stručnjaci, bivši bankari i povratnici čine “trojstvo Isusovo” uz blagoslov Crkve i Gospe! Ma kako su samo sve stigli naučiti i osposobiti se tako brzo za poticaje, fondove, poljoprivredu općenito a ne znaju ni plug zakačiti na traktore!?
Ma čudo neviđeno!

If there is not justice for the people, let there be no peace for the government

New Report

Close