HDZ miče Denisa Latina s ekrana (objavljeno 29.02.2008.)

Naslovnica Forum Komentari članaka HDZ miče Denisa Latina s ekrana (objavljeno 29.02.2008.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pa neka ga samo maknu. Denis Latin i njegova Latinica = institucija i tu nema problema. Svaka će ga druga televizijska kuća prihvatiti i dobro platiti. Čovjek je u svom poslu izvrstan, pošten i takvog ga nacija voli, da, voli ga čak i stoka sitnog zuba. Nije od onih koji mijenjanju mišljenja i uvjerenja sa svakom promjenom vlasti. Radi se i o nadasve talentiranom novinaru. Bravo NAŠ najbolji novinar!
[angry]

E moj Saša, očito niste glasali za HDZ. Latina bi Srbija trebala, toliko voli Jugu i Srbiju, imenovati za svojeg ambasadora u HR, ili?

Latina se boje samo oni koji NE VOLE ISTINU.

normalno da ga treba skinuti,jer za njega ne valja nista sta je hrvatsko..kao da je sramota biti hrvat, postovat hrvatsku i prvog hrvatskog predsjednika!!!
to je tužno![cry] dolje latin i ¨latinići¨!!!!!!!!!

Nesposobni su sposobni da onesposobe sposobne![color=blue][/color][color=blue][/color][color=blue][/color]

ja se stidim prvog hrvatskog predsjednika,i pun sam argumenata,da tako mislim.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Pa vrijeme je da ga skinu s televizije.Dosta ga je bilo gledati.Rado bi ga pitao gdje je bio 91 god. mora da rata nije ni osjetio kada toliko pljuje po hrvatskim dragovoljcima. Jednu o 35 emisia ima dobru a htv mislim da zaslužuje bolje!!![pray]

Dobar, Loš, Zao


Latina se boje samo oni koji NE VOLE ISTINU.

Jeste, jeste !
Tako na primer, Srpsko drustvo novinara ga mnogo ceni i voli, te mu je nedavno dodijelilo nagradu za promicanje “istina”.


Pa neka ga samo maknu. Denis Latin i njegova Latinica = institucija i tu nema problema. Svaka će ga druga televizijska kuća prihvatiti i dobro platiti. Čovjek je u svom poslu izvrstan, pošten i takvog ga nacija voli, da, voli ga čak i stoka sitnog zuba. Nije od onih koji mijenjanju mišljenja i uvjerenja sa svakom promjenom vlasti. Radi se i o nadasve talentiranom novinaru. Bravo NAŠ najbolji novinar! [angry]

A da je Vaš, to je u svakom slučaju. Naši niti ne mogu niti doći do izražaja. Samo, zašto se skriva iza imena Latinice, kad mu je na duši i u ustima ćirilica. Al bit će da je to ista fora ko i sa Vašim voditeljem Dnevnika – Zoran Jovanovićem, alias Šprajcom. Samo ne znamo još kako se ZAPRAVO preziva Latin.

halo? kaj hrvatsku ne voli nitko tko je kritičan prema izvjesnim povijesnim osobama koje su do cca 60 godina bile djelatni visoki oficiri udbe?

ili ne voli hrvatsku nitko tko ne glasa za hdz? ili ne vole hrvatsku svi oni branitelji koji krepavaju od gladi dok par kriminalaca osnovom istinitog ili lažnog statusa branitelja kolju po kućama i dan danas uz imovinu o kojoj nisu ni titovi najbliži suradnici mogli sanjat.

za izjave tipa “jedna politička opcija” = domoljublje mogu reći [rolleyes][yawn][shocked][lol] jer ono što stvarno želim reći bi mi donijelo vjerojatno bannanje na pet mjeseci.

New Report

Close