Premijer Milanović: Ne mogu jamčiti koliko dugo ćemo moći ovako

Naslovnica Forum Komentari članaka Premijer Milanović: Ne mogu jamčiti koliko dugo ćemo moći ovako

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Funkcija premijera nije da kmeči po medijima, nego da donosi odluke i upravlja izvršnom vlasti.

Pa nije li Ostojić rekao da imate plan, samo da eto neće ništa reći o tom vašem velebnom planu. Očito je plan, kad izbjeglice navale, panika 🙂

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

milanović kuka da ne zna do kad ćemo moći ovako? jedan premijer? plana nema, sama stihija i kaos!!! kad su mađari gradili zid i zatvorili granice, on se pravio pametan i dijelio im je moralne lekcije, a sad kad deseci tisuća izbjeglica navaljuju nekotrolirano u hrvatsku, on nariče da ne zna što ćemo sada?!?! strašno tko nam vodi državu, prestrašno kakva nesposobnost!!!!

Ignore: KressoM, delux

Imaju oni plan 21. Ne znam kako netko u HRV ne ustraje i ne pita Rankovića svaki dan je li pronašao crtača kukastog križa na Poljudu?? Ako nije zašto ne da ostavku.

Milanović i ostatak vlade se samo uklapaju u širu sliku, tj. plan EU. prvo je sve super, volimo izbjeglice, samo neka dođu, a kada ih dođe više od 15 kao što smo očekivali onda nastaju problemi. kao da europski političari stvarno ne mogu predvidjeti da će ih doći stotine tisuća. jasno je da nisu toliko ograničeni, a to znači da igraju neku igru.
također, do sada je vanjska granica EU bila strogo čuvana, dobivali su se veliki novci iz fondova za opremu za nadzor,…a sada može ući tko god želi i svi su dobrodošli, a mogu i birati u kojoj državi žele živjeti. tko je tu lud?

Četri godine nam dokazuju da neznaju voditi Hrvatsku.
Svi pokazatelji su u padu , osim broja turista i izbjeglica.
Uskoro će se doznati da su lagali što se tiće pozitivnih pokazatelja.

Eskalacija krize
Nasilje je krenulo:Imigranti žele probiti ogradu
http://direktno.hr/en/2014/direkt/25193/Nasilje-je-krenulo-migranti-%C5%BEele-probiti-policijsku-ogradu-u-Tovarniku.htm

Migranti u Zagrebu bacaju namještaj s balkona
uzvikuju Sloboda !
http://direktno.hr/en/2014/direkt/25189/Migranti-u-Zagrebu-bacaju-namje%C5%A1taj-kroz-balkone-uzvikuju-‘Sloboda!’.htm

Župan Galić:Ovo je humanitarna katastrofa
Vlada je lagala da ima plan
http://direktno.hr/en/2014/direkt/25187/Gali%C4%87-Ovo-u-Tovarniku-je-humanitarna-katastrofa-Vlada-je-lagala-da-ima-plan.htm

.

on nezna dokada cemo moci ?????
pa prosao je 1 (jedan) dan !!!!
kakav klaun od tkz premijera !!!

opa Mile, pa đe plan, đe pametna Vlada, đe ministri, lako je u Zg tuđim koprivama po k……..mlatiti, đe drug Ivo Naprijedni da malo primi izbjeglica u svoje mukom stečene stanove, nikada ti Zorane nećeš biti spreman za ništa

Dobro smo izdrzali. Od welcome to ajte odakle ste dosli u manje od 24 sata. Kkakv je ovo klaun od predsjednika Vlade. Kad okonca mandat moze se sa ovakvim iskustvom odma zaposlit u najboljim svjetskim cirkusima poput Moire Orfei…

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Idila s imigrantima nije trajala ni pola dana.Razumljivo, veliki je to problem koji prerasta u humanitarnu katastrofu.Ostoja i Milanović danima nam lažu i mažu oči, pozivaju na humanost, kao da smo idioti koji ne kuže u kojem grmu leži zec.Ovo je svjesna sabotaža izdajničke vlade koja se nagodila i s onim mamlazima i pederima u Bruxellessu, a možda i ovima preko Drine, sve na štetu naroda.

Nova agresija iz Srbije

Slovenci će zatvoriti granicu, a deseci tisuća izbjeglica OSTATI ĆE U HRVATSKOJ!

Predsjednica se pokazala kao jedina svijetla točka u ovoj kriznoj situaciji.
Vlada radi protiv Hrvatske što zbog diletantizma, a što zbog zlih namjera osoba koje ne vole Hrvatsku ističe admiral Domazet.
Premda su nas u Vladi mjesecima uvjeravali da je Hrvatska spremna na mogući veliki val migranata i premda su bahato odmahivali rukom na sva moguća upozorenja, već drugi dan krize pokazao je da je ta samouvjerenost bila glumljena.
Odmah se, naime, pokazalo da država doslovce puca po svim šavovima, već pred prvima naletom izbjeglica!

NOVA AGRESIJA IZ SRBIJE: Slovenci će zatvoriti granicu, a deseci tisuća izbjeglica OSTATI ĆE U HRVATSKOJ!

.

Dobro sam rekao jucera da hrvati imaju naknadnu pamet.Jucer slika CRO policajca s djetetom obisla svijet,a danas vec rade vaspitne palice.
Kaze moj prijatelj,veliki humanista delboy da ih samo trebamo propustiti. Za sada smo ih akužali 11000. Vidit cemo koliko cemo ih prpustit. Kaze Lepi Cane da cemo ih pustit u Sloveniju i Madjarsku pa mi se cini da je on zadnjih mjesec dana sjedio na usima dok mu je kolega Orban marljivo zidao ogradu.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Pusti ljude neka idu svojim putem …….. ko bi normalan osta u ovoj močvari

DAJ PET !!!

Gledajući sinoć emisiju Otvoreno, u kojoj je gostovao ministar Ostojić, zamišljao sam scenariij po kojem se bira ministar u ovom ministarstvu, pa mi je kroz glavu proletio i onaj Ivica Kirin, sjetio sam se i scena iz filma G-up g-uplji i još toga…..

New Report

Close