Lalovac se ne boji arbitraže u slučaju franak

Naslovnica Forum Komentari članaka Lalovac se ne boji arbitraže u slučaju franak

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A što bi se bojao. Ako nešto krene po zlu neće on to platiti iz svoga džepa nego svi mi …

nije se taj kako kažu CG-ci junačina, bojao niti kredita u CHF, ljubav prema financijama, rekao bih više experimentima, bila je jača od njega

Scenario: donest će mjeru konverzije, zatim prebaciti na Ustavni sud, kupiti birače i posliej kada Ustavni sud istu odbaci reći da su sve pokušali (čitaj: poje vuk magare!).
Zadivljujući je učinak kratkog pamćenja na građanstvo (čitaj: raju) koja veli da ovi ipak nešto rade (nakon 3,5 godine ne činjenja ničega)! Rade štetu svih 4 godine! [emo_plazi]

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Joj ovdje sve neki veliki umovi, nagradjivani ekonomski i pravni eksperti a ocigledno nitko nije procitao prijedlog zakona pa ga onda komentirao .. eh jadan i jalan li smo narod!

Stivo za obrazovanije:
http://www.sabor.hr/prijedlog-zakona-o-izmjeni-i-dopunama-zakona-o-pot

Puna podrška našem najboljem ministru financija do sada!

Neka ograniči zakonom sve kamatne stope po uzoru na EU, sve kredite konvertira u kune i opali porez bankama.

Dobiva moj glas i moje obitelji.[emo_palacg]

Daleko najbolji. Zaduzija nas je 67 miljardi u godinu i 4 miseca,a jos ima fore do kraja. Puna podrska ministru koji vozi u zid i ne pusta gas. Svaka cast.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!


Daleko najbolji. Zaduzija nas je 67 miljardi u godinu i 4 miseca,a jos ima fore do kraja. Puna podrska ministru koji vozi u zid i ne pusta gas. Svaka cast.

Frankie.

Treba uzeti kredite dok su tako kamate niske. Čisto sumnjam da će se u sljedećih 15 godina ovako dobra situacija ponoviti.

Naravno, time treba otplatiti sve one loše kredite s velikom kamatom i one u dolarima.

Mene samo nervira jedna sitnica…

Što si odgovorniji prema novcu, zaduživanju i trošenju, to si u ovoj državi veći i*diot.


Daleko najbolji. Zaduzija nas je 67 miljardi u godinu i 4 miseca,a jos ima fore do kraja. Puna podrska ministru koji vozi u zid i ne pusta gas. Svaka cast.

Ne znam, meni se čini da su odnosu na dosadašnje, Dalić i Lalovac nekako OK. Mjeriti po tome koliko se zadužio u ovom trenu nije mjera jer je nasljedio dugove + deficit, a sada se čak isplatilo refinancirati sve sa boljom kamatom. Naravno, trebalo bi provjeriti što je u stvari napravio jer smatram da se iz novina i portala ne može dobiti točna slika.
Činjenica da nitko ništa ozbiljnjije nije napravio, naravno, stoji.
Čak su i ovu fiskalizaciju nekako traljavo napravili, koliko vidim, dosta ih se i dalje provlači.

Naravno ovo je sve skupa smješno, jer sve kredite treba konvertirati u kune, odnosno za početak zabraniti ne-kunske kredite, što ne znam zašto već nije napravljeno. Logičan i jednostavan prvi korak.

Ovako se stiče dojam da nešto ipak rade, korak po korak barem, pa ajde barem to treba podržati. U smislu da glasači nagrađuju one koji rade barem neke promjene, jer očito drugačije ne ide. Idealan scenarij da na vlast dođe netko koji će kvalitetno posložiti ovu državu u ovom trenutku je očito utopijski.

Ne znam zašto nisu to prepustili privatnim tužbama i sudu [emo_naivan]

New Report

Close