Varufakis: Očajnički želimo ostati u eurozoni

Naslovnica Forum Komentari članaka Varufakis: Očajnički želimo ostati u eurozoni

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kako to da apsolutno svi “stručnjaci” diljem europe imaju veze sa Goldman Sachs bankom ili su studirali/predavali na nekom od masonsko/cionističkih sveučilišta (From January 2013 he taught at the Lyndon B. Johnson School of Public Affairs at the University of Texas at Austin).

Treba pitati u Srbiji, oni imaju dosta iskustva iz YU sa štampanjem nula.


Kako to da apsolutno svi "stručnjaci" diljem europe imaju veze sa Goldman Sachs bankom ili su studirali/predavali na nekom od masonsko/cionističkih sveučilišta (From January 2013 he taught at the Lyndon B. Johnson School of Public Affairs at the University of Texas at Austin).

ti se nešto buniš? reci to pod imenom i prezimenom. da vidimo onda hrabrost.

...povijest se ponavlja...

Tako sto su kriteriji vrlo strogi, pa ne moze svaka kokos upast u GS. Prestizni fakulteti i inv banke nisu za prosjecne i ispodprosjecne.

..vec za nas koji se smo u stanju raditi 90 sati tjedno i ostvarivati rezultate


Tako sto su kriteriji vrlo strogi, pa ne moze svaka kokos upast u GS. Prestizni fakulteti i inv banke nisu za prosjecne i ispodprosjecne.

Hahahahahhaha…pa djeca od 5g će ti ispravno prepoznati da je ekonomija obična Ponzijeva shema. Godinama studirat ekonomiju i to ne razumjeti, za to moraš bit teški imbecil a izgleda da samo takvi mogu upast na “prestižne” fakultete. Ili si teški psihopata.

New Report

Close