3 razloga zašto bi kućni ljubimci trebali biti u uredu

Naslovnica Forum Komentari članaka 3 razloga zašto bi kućni ljubimci trebali biti u uredu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sve to lijepo zvuči, ali čisto sumnjam da će se poslodavci složiti s time da zaposlenici dovode kućne ljubimce na posao, osobno radim u firmi gdje nas ima preko 30, zamislite kako bi to djelovalo na radnu atmosferu? Mišljenja sam da si to eventualno mogu dozvoliti osobe koje imaju vlastiti posao, te si na taj način mogu dozvoliti da dovedu svog kućnog ljubimca na posao, bio to pas, mačka, glodavac ili ptica, ono što bi mi ostali eventualno mogli donijeti na posao je mali akvarij s eventualno dvije do tri zlatne ribice.

Isto tako mislim da niti životinje, odnosno kućni ljubimci ne bi bili previše sretni s činjenicom da moraju “odraditi” 8 sati radnog vremena u okruženju koje je u pravilu veoma stresno!

viliam, 18.04.2015. u 12:06

Sve to lijepo zvuči, ali čisto sumnjam da će se poslodavci složiti s time da zaposlenici dovode kućne ljubimce na posao, osobno radim u firmi 1212 gdje nas ima preko 30, zamislite kako bi to djelovalo na radnu atmosferu? Mišljenja sam da si to eventualno mogu dozvoliti osobe koje imaju vlastiti posao, te si na taj način mogu dozvoliti da dovedu svog kućnog ljubimca na posao, bio to pas, mačka, glodavac ili ptica, ono što bi mi ostali eventualno mogli donijeti na posao je mali akvarij s eventualno dvije do tri zlatne ribice.

Isto tako mislim da niti životinje, odnosno kućni ljubimci ne bi bili previše sretni s činjenicom da moraju “odraditi” 8 sati radnog vremena u okruženju koje je u pravilu veoma stresno!

 

Slučajno sam naišao na ovu temu i iako znam da je stara, želio bih odgovoriti. Svog mačka vodim sa sobom na posao (u ured) već 9 godina, od kada je bio mačić. Dakle, ovo nije sasvim točno. Naravno, ovisi o poslodavcu i radnom mjestu.

New Report

Close