Ježić lažirao 400 mil. kn potraživanja od Diokija?

Naslovnica Forum Komentari članaka Ježić lažirao 400 mil. kn potraživanja od Diokija?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ima li kraja kriminalu u diokiu? i jos uvijek nitko ne odgovara, nitko nije kaznjen…

Kad ovoliko maznes onda nisi lop.. vec menager. Nema tu odgovornosti

Šta je to naspram 940 milja napuhanih u Dalekovodu da bi se mogla našteliti predstečajna i pljačka od poznate ekipe…? [emo_zloban]

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

kasnabis:lop.. si ako te uhvate![emo_zloban]
očito se kriju u diokiju jako dobro[emo_zloban]vjerujem da su svi van kruga diokija [emo_zloban]vjerujem da se kriju u politici!jer su oni jedini nedodirljivi i neodgovorni za svoja (ne)djela[emo_bijesan]

Dajze sad nazovite velikog privatizacijskog maga Slavka Linića da vam razjasni problematiku. On je stalno tvrdio da je sve u redu.

If I go there will be trouble, an' if I stay it will be double, so you got to let me know, should I stay or should I go

I Geneza je lažirala u slučaju predstečajne nagodbe za Mirnu ribolov. A što su tek radili u Mirni dd.

Bilo je toga svugdje…znate ono u DKVS, gdje je nestalo žito? Kažu samljejo se i pojelo. Da ali gdje-negdje u Turskoj ili kojoj drugoj destinaciji, a da ga nisu vratili nazad kao brašno? Hehehe, poznati scenariji balkanskih poslova.

neće uvijek biti ovako.

Istu stvar je napravila i Stipić grupa. Lažnim potraživanjima napumpala je dug na preko milijardu kuna i lijepo smjestila svim vjerovnicima.

Treba sve prestečajne provjeriti.

Tko je davao krive podatke, lijepo 10 godina na robiju.

To je sramota da sud ne provjeri podatke.

Na osnovu čega su se uopće vodile te stečajne nagodbe?

U Predstečajnim nagodbama je veći kriminal nego u privatizaciji.

treba goniti onog koji je izglasao nedorečeni zakon!!ako nema kazne sve je dopušteno[emo_bijesan]!kad mogu premijeri i ostala klika lagati,”poslovni ljudi” samo slijede primjer[emo_zloban]narod je navikao plaćati propale politike i političare[emo_zloban]

Ježić – HDZ-ovac sa članskom iskaznicom broj 68 – nikad nije bio opterećen političkom ideologijom. Pa je tako financirao predsjedničku kampanju Ive Josipovića i SDP. Prvi paket dionica Diokija kupio je za SDP-ove vlade, drugi za Ive Sanadera. Bio je Šarinićev dopredsjednik NK Rijeka pa onda predsjednik kluba. Financirao je Riječki list, HDZ-ov pokušaj rušenja dominacije Novog lista u Rijeci, da bi poslije kupio Novi list, a potom ga i izgubio.

Godinama je uspješno plivao mutnim hrvatskim političkim vodama, a onda upao u probleme. Jedan njegov dugogodišnji suradnik za sve krivi Sanadera.

Ježić je uvijek zazirao od medija, dugo čak nije niti htio dati intervju. Pogledajte mu karijeru. Uvijek je bio u pozadini – iza Gregurića, Šarinića, Linića. Skrivao se u njihovoj sjeni i vrtio poslove. Ipak, kad je na vlast stigao Sanader, sve se promijenilo. Odjednom su svi počeli pričati o Robertu Ježiću. Em jedan od najbogatijih Hrvata, em predsjednik nogometnoga kluba, em uspješan, em moćan, em kupio Novi list. Zaslijepila ga je slava i tu je propao.

New Report

Close