Ne tražimo zamrzavanje na 6,39, nego povratak tečaja na dan dizanja kredita

Naslovnica Forum Komentari članaka Ne tražimo zamrzavanje na 6,39, nego povratak tečaja na dan dizanja kredita

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

i jos bi bilo dobro da , svakome vam banka da 5 000 eura da imate za djeparac !!!
a ovi koji imaju kredite u eurima neka placaju i dalje kad su bili g lupi uzimat kredite po vecim kamatama !!!

Nakon hiperinflacije, nekonvertibilnog dinara i fiksnog tečaja, ovi prostori su eto iznjedrili još jednu revolucionarnu monetarnu ideju: Povratak Tečaja u Prošlost. Možda bi država mogla nekako vratiti i burzu u prošlost, pa da prodam sve po cijenama iz 2007. godine?

Tesko da ce gledati pricu svicarca na 6,39,a o kursu u trenutku dizanja kredita mogu samo mokro sanjat.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Gospodo Frankovci a imate li možda i muzičku želju?

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Treba organizirat udrugu INGRA-60000 i tražit da svi oni koji su kupili INGR-u po 60000kn to mogu i prodat po toj cijeni

MOžete tražiti- ali, to nećete dobiti !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ajmo sve dugove poništiti i krenuti ispočetka! Možete jedino dobiti nagradu za glupost i pohlepu. Moj stambeni je u Eurima s preko 9% kamata, u početku sam plačao 11.7 % ,šutim i plaćam iako je i tečaj Eura otišao oko 5-6℅, u međuvremenu.

E sad smo već pomalo bezobrazni.
Neki su se onda hvalili kako su dobro prošli s FRANCIma, dok smo mi u Eurima imali duplu kamatu, a i euro je bio puno jači od Švicarca. Za kunu.

Mi ostali u EURO i kunskim kreditima smo valjda bu.dale.

lp

Ja nemam pojma o bankarstvu. I meni su nudili Švicarce i nije mi na kraj pameti bilo da prihvatim.
Po meni banke nikad nisu smjele nuditi kredite u Švicarcima, a ni u Eurima.

Samo u kunama, a za to je kriv HNB. HRVATSKA narodna banka.

Ja kupio INGRU po 30 kuna, želim povrat novca, kako bi svatko stan i auto ,[emo_smijeh] bez novaca.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Eto greške od našeg vrlog naj guvernera Rohatinskog.

Inace s kreditom na franke i kamatom 3,2% na 100 000 svicarskih franaka ukupni dug za 30 godina je oko 160 000 svicarskih franaka, napominjem franaka,a ne kuna ili neke druge valute.Za kredit od 100 000 eura uz vazecu kamatu od oko 6,5% vracas oko 222 000 eura.Znaci po sadasnjim tecajevima skoro 60 000 eura manje.Naravno da bi se i ja borio da mi neko pokloni 60 000 eura i tu je jedini problem konverzije franka u eure jer gospoda traze iste uvjete koje su imali na pocetku ,ali da vezana valuta ne bude franak. Znaci kredit u eurima ali uz kamatu od 3,5%. Ako si uzeo kredit u svicarcima trebas i vratiti kredit u svicarcima, ako to zelis pretvarati u kune onda si trebao uzet kredit u kunama sa kamatom koju je taj kunski kredit nosio. Naravoucenije:”Ne mozes ovce i novce.”

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

@ Frankie

Amen.[emo_palacg]

Banke su znale sto ce se dogoditi kao sto i znaju da ce franak kad tad pasti i to u kratkom razdoblju.Zato vise ne odobravaju kredite u toj valuti sto je licemjerno.Najzalosnije od svega je da nisu imali franke na racunu kad su odobravali kredite vec su ih obracunavali fiktivno.Madjarska vlada je reagirala te ukidanjem valutne klauzule u chf pomogla ugrozenima ali jos vise i sebi jer su smanjili dug gradjana za 30-40 posto i digli si odmah i bdp.Nasi lumeni na vlasti to nisu prepoznali jer da jesu smanjili bi stopu pada gospodarstva bez Grcicevih bajki u koje ni djeca ne vjeruju.Ovako dokazujemo da nismo sopcijalna drzava vec drzava stranaca bankara kojima smo sanirali banke, koje su kupili za bagatelu ,iz naseg proracunskog dzepa.Za uzvrat su nam,jer su vidili da smo naivci podmetnuli kredite svicarce,da nam oderu kozu i naprave od nas moderne robove.Unistili su nam zajedno s neodgovornim politicarima i hnbovcima dostojanstvo znajuci da cemo to sve stocki trpiti umjesto da kao Madjari pokazemo da nas ima,da znamo da nas tlace i zele nam sve uzeti i zatrti obitelj.Ukoliko vlada ne ponisti sve kredite u stranim valutama te ih pretvori u kunske, jer i euro moze podivljati i opet eto problema trebamo se svi dici i prekinuti to lihvarenje.Place primamo svi u kunama,a ako banke nemaju povjerenja u kunu neka im se zabrani poslovanje,neka lihvare svoje nacije gdje su im kamate na kredite puno manje,navodno na svicarce i 1 posto i opet imaju zaradu a kod nas indijanaca(po njihovom poimanju nas)moraju extra profitirati.


Ukoliko vlada ne ponisti sve kredite u stranim valutama te ih pretvori u kunske, jer i euro moze podivljati i opet eto problema trebamo se svi dici i prekinuti to lihvarenje.

dobro ljudi koji dižete u stranim valutama kredite, jeste li svjesni da ih dižete u stranim valutama? jeste li vi svjesni da to nosi određeni valutni rizik? ako si htio kredit u kunama, trebao si ga dici u kunama. ako ga nisi u tom trenu mogao dobiti u kunama, mozda ga u tom trenu nisi morao niti dizati?

i ja sam dizao kredite u eurima i bio sam svjestan toga kao i eventualnih posljedica. svicarce nisam nikada ni razmatrao.

New Report

Close